Vele handen maken licht werk op zaterdag 30 juni

3 Juni 2018 / Bestuurslid Facilitaire Zaken / Algemeen

Zaterdag 30 juni hopen we er met elkaar een gezellige en bovenal nuttige dag van te maken. Ons prachtige complex is, na een seizoen van intensief gebruik, weer toe aan een opfrisbeurt en herstelwerk. Hiervoor vragen we hulp.

We realiseren ons dat veel vrijwilligers het afgelopen seizoen weer heel goed werk hebben gedaan. Ook onze leden hebben hun beste beentje voor de club voor gezet. Het bestuur kan niet vaak genoeg benadrukken trots te zijn op alle inzet. Heel veel dank daarvoor allemaal !!!

Om ook de mannen die dagelijks voor de club in de weer zijn met het onderhoud van de gebouwen, een periode van rust te gunnen, hebben we besloten toch nog een keer een beroep op spelers, ouders, vrijwilligers en supporters te doen. Het ploegje vrijwilligers die dagelijks voor de club in de weer zijn om alles goed te onderhouden dunt wat uit. We komen echt handjes te kort. Om die reden dit initiatief. Veel ouders hebben bij de aanmelding van hun kind opgegeven wat voor de vereniging te willen doen. Daar zijn we heel blij mee. Langs deze weg doen we dan ook een oproep om je voor 30 juni aanstaande aan te melden. We gaan in groepen aan de slag. Denk de binnen en buitenzijde van de kantine, kleedkamers, kleine klusjes rond de velden, lichte schilderwerkzaamheden,
hoofdveld, onderhoud apparatuur en nog veel meer. Er volgt later een overzicht met nadere uitleg. Om een verdeling te maken hopen we deze week nog wel veel aanmeldingen te ontvangen.

Hapje en drankje: Er wordt uiteraard goed voor ons gezorgd. Onze kantine coördinator Jan moet wel weten op hoeveel mensen hij moeten rekenen. Op dit moment hebben we nog een heel bescheiden lijstje.

Vele handen maken licht werk.


Onder de deelnemers zullen we enkele dinerbonnen verloten. Je kunt je opgeven bij je afdeling coördinator, het wedstrijdsecretariaat of via mail bij facilitair@vvog.nl. Graag je naam, e-mailadres en telefoonnummer opgeven.

Alvast onze hartelijke dank !!!

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief