Ajax Clinic op de Strokel groot succes!

10 Mei 2018 / / Jeugd

Maar liefst 75 deelnemers uit verschillende plaatsen kwamen naar Harderwijk om mee te doen. Zo zien we dat VVOG met een gecertificeerde jeugdopleiding een aantrekkende werking heeft, die de Jeugdcommissie nog verder uit wil breiden. VVOG wil meer vergelijkbare voetbalactiviteiten organiseren en meer opleidingen voor trainers faciliteren.

Als een zeer vriendelijke en goed geoliede machine haast, werd alles geregeld door de Ajax mannen en was het allemaal goed verzorgd. Op hun beurt waren zij zeer goed te spreken over ons voetbalcomplex en hoe VVOG alles had opgepakt en medewerking had verleend.

De jongens en meisjes die deelnamen hadden er allemaal erg zin in en sommigen vonden het ook wel een beetje spannend. Iedere groep had de naam van een Ajax speler en dit werd met bordjes op de kleedkamers herkenbaar gemaakt. Hier gingen de deelnemers zich, al dan niet in hun gekochte Ajax tenue, omkleden en klaarmaken. De groepen kwamen achter elkaar aan onder geklap en gejuich van de ouders het veld op en uiteraard met een speciaal muziekje uit de luidsprekers. Na de opening werd er een warming up gedaan die voor iedereen hetzelfde was, daarna gingen de groepen met hun persoonlijke trainer aan de slag. Je kon zien dat alle deelnemers hun best deden en dat het een pittige training zou worden.

Net voor de eerste drink break in de kleedkamers werden de ouders verzocht weg te gaan zodat de deelnemers in alle vrijheid en met alle aandacht verder konden met de clinic. Tussendoor werd er nog geluncht, alles was in de kantine klaar gezet door vrijwilligers van VVOG en aten de deelnemers tussen de Ajax vlaggen van VVOG bordjes hun heerlijke lunch.

Na de tweede drink break van die dag mochten de ouders en andere belangstellenden weer komen kijken. Er waren heel veel verschillende en leuk opgezette oefeningen.

Aan het einde van de clinic werden de deelnemers die opvielen van elke leeftijdscategorie tegenover elkaar gezet en moesten zij bij elkaar proberen te scoren. De winnaars hiervan kregen een mooie medaille. Uiteraard werd er veelvuldig geklapt en gejuicht door het publiek en de andere deelnemers.

Het was een geweldige dag met een hoogtepunt voor Sam Kniknie van VVOG (JO9), want hij mag bij Ajax onder 9 een wedstrijd mee voetballen!

VVOG bedankt Ajax Camps & Clinics voor de fantastische dag en natuurlijk bedanken we onze vrijwilligers voor hun bijdrage.

Lees bericht

Hoe loopt het met de veilingitems en wat komt er binnen?

20-01-2019

We zijn nog geen week bezig en het enthousiasme wat bij onze vereniging is losgekomen, slaat over naar de ondernemers en instanties.

Lees bericht

Inloopavond bestuur op 23 januari

20-01-2019

Het dagelijks bestuur (DB) van VVOG houdt 23 januari a.s. van 19.30 tot 20.15 in het kader van de “Open Club” gedachte een inloop spreekuur.  Alle leden en vrijwilligers zijn van harte welkom om in gesprek te gaan met de bestuursleden over zaken die ze graag onder de aandacht willen brengen van het bestuur.

Lees bericht

Binnenkort uitslag VVOG prijzen Grote Clubactie!

19-01-2019

Aankomende week worden de VVOG prijzen van de Grote Clubactie 2018 bekend gemaakt.

Nieuwsoverzicht Archief