Ajax Clinic op de Strokel groot succes!

10 Mei 2018 / / Jeugd

Maar liefst 75 deelnemers uit verschillende plaatsen kwamen naar Harderwijk om mee te doen. Zo zien we dat VVOG met een gecertificeerde jeugdopleiding een aantrekkende werking heeft, die de Jeugdcommissie nog verder uit wil breiden. VVOG wil meer vergelijkbare voetbalactiviteiten organiseren en meer opleidingen voor trainers faciliteren.

Als een zeer vriendelijke en goed geoliede machine haast, werd alles geregeld door de Ajax mannen en was het allemaal goed verzorgd. Op hun beurt waren zij zeer goed te spreken over ons voetbalcomplex en hoe VVOG alles had opgepakt en medewerking had verleend.

De jongens en meisjes die deelnamen hadden er allemaal erg zin in en sommigen vonden het ook wel een beetje spannend. Iedere groep had de naam van een Ajax speler en dit werd met bordjes op de kleedkamers herkenbaar gemaakt. Hier gingen de deelnemers zich, al dan niet in hun gekochte Ajax tenue, omkleden en klaarmaken. De groepen kwamen achter elkaar aan onder geklap en gejuich van de ouders het veld op en uiteraard met een speciaal muziekje uit de luidsprekers. Na de opening werd er een warming up gedaan die voor iedereen hetzelfde was, daarna gingen de groepen met hun persoonlijke trainer aan de slag. Je kon zien dat alle deelnemers hun best deden en dat het een pittige training zou worden.

Net voor de eerste drink break in de kleedkamers werden de ouders verzocht weg te gaan zodat de deelnemers in alle vrijheid en met alle aandacht verder konden met de clinic. Tussendoor werd er nog geluncht, alles was in de kantine klaar gezet door vrijwilligers van VVOG en aten de deelnemers tussen de Ajax vlaggen van VVOG bordjes hun heerlijke lunch.

Na de tweede drink break van die dag mochten de ouders en andere belangstellenden weer komen kijken. Er waren heel veel verschillende en leuk opgezette oefeningen.

Aan het einde van de clinic werden de deelnemers die opvielen van elke leeftijdscategorie tegenover elkaar gezet en moesten zij bij elkaar proberen te scoren. De winnaars hiervan kregen een mooie medaille. Uiteraard werd er veelvuldig geklapt en gejuicht door het publiek en de andere deelnemers.

Het was een geweldige dag met een hoogtepunt voor Sam Kniknie van VVOG (JO9), want hij mag bij Ajax onder 9 een wedstrijd mee voetballen!

VVOG bedankt Ajax Camps & Clinics voor de fantastische dag en natuurlijk bedanken we onze vrijwilligers voor hun bijdrage.

Lees bericht

Bericht van de Veiligheidscoördinator DVS’33

24-05-2018

Op verzoek van de Veiligheidscoördinator van DVS’33 plaatsen wij onderstaand bericht. De Veiligheidscoördinatoren van VVOG en DVS’33 werken samen. Onze stewards zijn zaterdag ook aanwezig in Ermelo.  

Lees bericht

!!!!!! OPROEP AANMELDEN SCHEIDSRECHTERS STROKEL TOERNOOIEN ZATERDAG 2 en 9 juni !!!

24-05-2018

Voor zaterdag 2 juni, Strokel toernooi JO8, JO9 en JO11, en zaterdag 9 juni, Strokel toernooi JO13 en JO15 zijn wij nog altijd dringend op zoek naar scheidsrechters.

Lees bericht

De aanvoerder van Harderwijk is er klaar voor!

24-05-2018

Burgemeester Van Schaik was 'm even kwijt, maar voor de wedstrijd tegen DVS'33 is onze plaatselijke aanvoerder gelukkig weer van de bekende VVOG aanvoerdersband voorzien.

Nieuwsoverzicht Archief