Alle VVOG toegangstags en sleutel bezitters opgelet !

16 Mei 2018 / Bestuurslid Facilitaire Zaken / Algemeen

OPGELET !!! Zaterdag 19 mei tussen 12.00 en 14.00 uur dienen alle toegangstags opnieuw te worden geprogrammeerd. Deze zijn tot 12.00 uur nog actief maar daarna niet meer.

Herprogrammering

Iedereen die zo’n VVOG toegangstag in bezit heeft om het secretariaat of de kantine binnen te komen wordt tussen 12.00- en 14.00 uur op het wedstrijdsecretariaat verwacht. Een specialist van de leverancier van deze tags is aanwezig om ter plekke uw tag te voorzien van de nieuwe code. Het is dus van belang dat u wel langs komt.

Registratie sleutels

Tevens doen wij een dringend beroep op alle vrijwilligers, met uitzondering van de jeugdleiders, die ongeacht van welke toegangsdeur dan ook, één of meerdere sleutel in bezit hebben, ook langs te komen. Dit heeft betrekking op de registratie van alle sleutels en personen aan wie deze zijn uitgegeven.

Om te voorkomen dat u na 19 mei geen toegang meer heeft rekenen op uw medewerking. Bovenstaande is van toepassing op ALLE vrijwilligers en betrokkenen die in het bezit zijn van sleutels en of een toegangstag.

Wij realiseren ons dat e.e.a. voor u betekent dat u even langs de vereniging moet komen maar aangezien om 14.30 uur ons 1e elftal haar laatste thuiswedstrijd speelt is dit een prima moment om die twee zaken met elkaar te combineren.

Het facilitaire team rekent op uw medewerking. Alvast bedankt !!

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief