Alle VVOG toegangstags en sleutel bezitters opgelet !

16 Mei 2018 / Bestuurslid Facilitaire Zaken / Algemeen

OPGELET !!! Zaterdag 19 mei tussen 12.00 en 14.00 uur dienen alle toegangstags opnieuw te worden geprogrammeerd. Deze zijn tot 12.00 uur nog actief maar daarna niet meer.

Herprogrammering

Iedereen die zo’n VVOG toegangstag in bezit heeft om het secretariaat of de kantine binnen te komen wordt tussen 12.00- en 14.00 uur op het wedstrijdsecretariaat verwacht. Een specialist van de leverancier van deze tags is aanwezig om ter plekke uw tag te voorzien van de nieuwe code. Het is dus van belang dat u wel langs komt.

Registratie sleutels

Tevens doen wij een dringend beroep op alle vrijwilligers, met uitzondering van de jeugdleiders, die ongeacht van welke toegangsdeur dan ook, één of meerdere sleutel in bezit hebben, ook langs te komen. Dit heeft betrekking op de registratie van alle sleutels en personen aan wie deze zijn uitgegeven.

Om te voorkomen dat u na 19 mei geen toegang meer heeft rekenen op uw medewerking. Bovenstaande is van toepassing op ALLE vrijwilligers en betrokkenen die in het bezit zijn van sleutels en of een toegangstag.

Wij realiseren ons dat e.e.a. voor u betekent dat u even langs de vereniging moet komen maar aangezien om 14.30 uur ons 1e elftal haar laatste thuiswedstrijd speelt is dit een prima moment om die twee zaken met elkaar te combineren.

Het facilitaire team rekent op uw medewerking. Alvast bedankt !!

Lees bericht

Hoe loopt het met de veilingitems en wat komt er binnen?

20-01-2019

We zijn nog geen week bezig en het enthousiasme wat bij onze vereniging is losgekomen, slaat over naar de ondernemers en instanties.

Lees bericht

Inloopavond bestuur op 23 januari

20-01-2019

Het dagelijks bestuur (DB) van VVOG houdt 23 januari a.s. van 19.30 tot 20.15 in het kader van de “Open Club” gedachte een inloop spreekuur.  Alle leden en vrijwilligers zijn van harte welkom om in gesprek te gaan met de bestuursleden over zaken die ze graag onder de aandacht willen brengen van het bestuur.

Lees bericht

Binnenkort uitslag VVOG prijzen Grote Clubactie!

19-01-2019

Aankomende week worden de VVOG prijzen van de Grote Clubactie 2018 bekend gemaakt.

Nieuwsoverzicht Archief