Alle VVOG toegangstags en sleutel bezitters opgelet !

16 Mei 2018 / Bestuurslid Facilitaire Zaken / Algemeen

OPGELET !!! Zaterdag 19 mei tussen 12.00 en 14.00 uur dienen alle toegangstags opnieuw te worden geprogrammeerd. Deze zijn tot 12.00 uur nog actief maar daarna niet meer.

Herprogrammering

Iedereen die zo’n VVOG toegangstag in bezit heeft om het secretariaat of de kantine binnen te komen wordt tussen 12.00- en 14.00 uur op het wedstrijdsecretariaat verwacht. Een specialist van de leverancier van deze tags is aanwezig om ter plekke uw tag te voorzien van de nieuwe code. Het is dus van belang dat u wel langs komt.

Registratie sleutels

Tevens doen wij een dringend beroep op alle vrijwilligers, met uitzondering van de jeugdleiders, die ongeacht van welke toegangsdeur dan ook, één of meerdere sleutel in bezit hebben, ook langs te komen. Dit heeft betrekking op de registratie van alle sleutels en personen aan wie deze zijn uitgegeven.

Om te voorkomen dat u na 19 mei geen toegang meer heeft rekenen op uw medewerking. Bovenstaande is van toepassing op ALLE vrijwilligers en betrokkenen die in het bezit zijn van sleutels en of een toegangstag.

Wij realiseren ons dat e.e.a. voor u betekent dat u even langs de vereniging moet komen maar aangezien om 14.30 uur ons 1e elftal haar laatste thuiswedstrijd speelt is dit een prima moment om die twee zaken met elkaar te combineren.

Het facilitaire team rekent op uw medewerking. Alvast bedankt !!

Lees bericht

Bericht van de Veiligheidscoördinator DVS’33

24-05-2018

Op verzoek van de Veiligheidscoördinator van DVS’33 plaatsen wij onderstaand bericht. De Veiligheidscoördinatoren van VVOG en DVS’33 werken samen. Onze stewards zijn zaterdag ook aanwezig in Ermelo.  

Lees bericht

!!!!!! OPROEP AANMELDEN SCHEIDSRECHTERS STROKEL TOERNOOIEN ZATERDAG 2 en 9 juni !!!

24-05-2018

Voor zaterdag 2 juni, Strokel toernooi JO8, JO9 en JO11, en zaterdag 9 juni, Strokel toernooi JO13 en JO15 zijn wij nog altijd dringend op zoek naar scheidsrechters.

Lees bericht

De aanvoerder van Harderwijk is er klaar voor!

24-05-2018

Burgemeester Van Schaik was 'm even kwijt, maar voor de wedstrijd tegen DVS'33 is onze plaatselijke aanvoerder gelukkig weer van de bekende VVOG aanvoerdersband voorzien.

Nieuwsoverzicht Archief