Alle VVOG toegangstags en sleutel bezitters opgelet !

16 Mei 2018 / Bestuurslid Facilitaire Zaken / Algemeen

OPGELET !!! Zaterdag 19 mei tussen 12.00 en 14.00 uur dienen alle toegangstags opnieuw te worden geprogrammeerd. Deze zijn tot 12.00 uur nog actief maar daarna niet meer.

Herprogrammering

Iedereen die zo’n VVOG toegangstag in bezit heeft om het secretariaat of de kantine binnen te komen wordt tussen 12.00- en 14.00 uur op het wedstrijdsecretariaat verwacht. Een specialist van de leverancier van deze tags is aanwezig om ter plekke uw tag te voorzien van de nieuwe code. Het is dus van belang dat u wel langs komt.

Registratie sleutels

Tevens doen wij een dringend beroep op alle vrijwilligers, met uitzondering van de jeugdleiders, die ongeacht van welke toegangsdeur dan ook, één of meerdere sleutel in bezit hebben, ook langs te komen. Dit heeft betrekking op de registratie van alle sleutels en personen aan wie deze zijn uitgegeven.

Om te voorkomen dat u na 19 mei geen toegang meer heeft rekenen op uw medewerking. Bovenstaande is van toepassing op ALLE vrijwilligers en betrokkenen die in het bezit zijn van sleutels en of een toegangstag.

Wij realiseren ons dat e.e.a. voor u betekent dat u even langs de vereniging moet komen maar aangezien om 14.30 uur ons 1e elftal haar laatste thuiswedstrijd speelt is dit een prima moment om die twee zaken met elkaar te combineren.

Het facilitaire team rekent op uw medewerking. Alvast bedankt !!

Lees bericht

Hulp gezocht in het sponsorhome

13-08-2018

Voor het sponsorhome zoeken we dames/heren die tijdens de thuiswedstrijden van VVOG 1 willen assisteren. De werkzaamheden bestaan uit het serveren van koffie, het bedienen van de bar etc.

Lees bericht

Oefenwedstrijd VVOG - IJsselmeervogels

13-08-2018

Op dinsdag 14 augustus speelt VVOG een oefenwedstrijd tegen IJsselmeervogels. De wedstrijd begint om 20.00 uur.

Lees bericht

Kennismaken met ..... Jeroen Buitenhuis

09-08-2018

De volgende nieuweling in de serie kennismaken met.... is Jeroen Buitenhuis.

Nieuwsoverzicht Archief