Alles uit de kast!

4 Mei 2018 / Bestuurslid Facilitaire Zaken / Algemeen

Ons prachtige complex is, na een seizoen van intensief gebruik, weer toe aan een opfrisbeurt en voor het eerst vragen we onze vrijwillige supporters, leden, commissieleden en bestuurders om mee te helpen nog één keer dit seizoen de handen uit de mouwen te steken voor VVOG.

Onze onderhoudsploeg, die dit werk al jaren voor ons doet, beschikt helaas niet meer over voldoende capaciteit om al het werk uit te voeren. Vorig seizoen hebben we voor een deel van het werk een schoonmaakbedrijf moeten inhuren. Deze kosten lopen enorm op als we alles uit handen moeten geven. We spreken over de kleedkamers, kantine, wedstrijdsecretariaat en toiletten.

We zijn er van overtuigd dat we op 30 juni voldoende mensen op de been krijgen om er samen een gezellige en bovenal nuttige dag van te maken. Hoe we dat gaan doen zullen we later nog bekend maken.

De bedoeling is dat we in groepen aan de slag gaan. Vele handen maken immers licht werk. Henk Burggraaf, de coördinator van de onderhoudsploeg, is al bezig met de voorbereiding. Een deel van onze leden bezoekt die dag het Dolfinarium en het andere deel gaat er op De Strokel een Dol-fijne dag van maken. Doe ons een lol en geef je gelijk op.

Onder de deelnemers zullen enkele dinerchecks worden verloot.

Je kunt je opgeven bij je afdeling coördinator, het wedstrijdsecretariaat of mail met facilitair@vvog.nl. Graag je naam, e-mailadres en telefoonnummer opgeven.

 

Gezocht:

  • We zijn op zoek naar enkele timmerlieden of andere handige mannen of vrouwen die de club af en toe eens willen helpen met kleine klussen.
  • Ook zoeken we voor hulp en advies een architect en/of technisch tekenaar.
  • Voor het onderhoud van onze gebouwen zijn we ook op zoek naar schilders.

Onze huidige vrijwilligers hebben de afgelopen jaren heel veel werk verzet. We zijn die clubkanjers erg dankbaar en hopen dat we nog lang op hun inzet mogen rekenen. Toch zijn we genoodzaakt ons team uit te breiden en zijn we op zoek naar assistentie. Ben je bereid ons facilitaire team te versterken dan ben je meer dan welkom.

Ben jij handig en bereid iets voor VVOG te betekenen?

Neem dan contact op met ons bestuurslid facilitaire zaken Antonio Vivas facilitair@vvog.nl

 

Lees bericht

Hoe loopt het met de veilingitems en wat komt er binnen?

20-01-2019

We zijn nog geen week bezig en het enthousiasme wat bij onze vereniging is losgekomen, slaat over naar de ondernemers en instanties.

Lees bericht

Inloopavond bestuur op 23 januari

20-01-2019

Het dagelijks bestuur (DB) van VVOG houdt 23 januari a.s. van 19.30 tot 20.15 in het kader van de “Open Club” gedachte een inloop spreekuur.  Alle leden en vrijwilligers zijn van harte welkom om in gesprek te gaan met de bestuursleden over zaken die ze graag onder de aandacht willen brengen van het bestuur.

Lees bericht

Binnenkort uitslag VVOG prijzen Grote Clubactie!

19-01-2019

Aankomende week worden de VVOG prijzen van de Grote Clubactie 2018 bekend gemaakt.

Nieuwsoverzicht Archief