Michiel Burgers is pupil van de week

3 Mei 2018 / Jeugdcommissie / Jeugd

Bij de thuiswedstrijd van VVOG tegen Capelle is Michiel Burgers van VVOG JO9-5 pupil van de week. Hij stelt zich graag aan iedereen voor.

Hallo,
Ik ben Michiel Burgers en ben negen jaar. Ik woon in Harderwijk (Stadsweiden) samen met mijn vader, moeder en zus. Ik zit in groep 5 op de Fontanusschool. Ik speel bij VVOG in de JO9-5. Dit is mijn eerste seizoen bij VVOG. Ik speel centraal-achterin en kom vaak op om te kunnen scoren! Ik sta het liefst op het middenveld. Ik vind het leuk bij VVOG omdat het team leuk is, de trainer is aardig en de andere mensen bij VVOG zijn ook aardig.

Mijn favoriete clubs zijn: AJAX en BAYERN MUNCHEN. Mijn favoriete spelers zijn: James Rodriquez, die speelt bij BAYERN MUNCHEN, en oud AJAX speler Klaassen,die speelt nu bij EVERTON.

Als ik in de ochtend op een schermpje mag dan doe ik deze dingen graag: soms tv, Wii, of op Youtube voetbal filmpjes kijken. Wat ik verder graag doe is buitenspelen, voetballen en met onze hond (Jack) wat leuks doen. Het lijkt mij leuk om deze dingen later te doen: iets met voetbal doen, iets met honden en wilde dieren bezoeken over de hele wereld.

Wat ik erg leuk vond was toen ik met ons gezin in Normandië(Frankrijk) was, want toen leek het net alsof we in een boerderij zaten en je kon lekker voetballen in de tuin.

Ik denk dat de uitslag van VVOG-Capelle wordt: 2-1.

Groetjes Michiel

Lees bericht

Winst én 2 Superloten VVOG 1

15-09-2019

Een prachtige dag was het afgelopen zaterdag op sportpark De Strokel.

Lees bericht

Grote Clubactie zaterdag van start!

12-09-2019

Zaterdag start de Grote Clubactie. Nu kun je ook online je loten verkopen en kijk alvast naar de mooie prijzen!

Lees bericht

Veldboom Vastgoed wordt hoofdsponsor bij VVOG

12-09-2019

Naast ING en EFMI Business-School heeft VVOG Veldboom Vastgoed als hoofdsponsor weten te binden

Nieuwsoverzicht Archief