Keepersdag bij VSCO

5 April 2018 / Jeugdcommissie / Jeugd

Op 30 april 2018 wordt er op de accommodatie van VSCO’61 een KNVB/Frans Hoek Sports keeperspromotie en trainingsdag georganiseerd. De dag zal bestaan uit twee veldtrainingen, een keepersdemonstratie en informatie over het keepen.

Ook zal er een keeperswedstrijd zijn in alle leeftijdscategorieën 6/7, 8/9, 10/11, 12/13, 14/15 en 16 jaar en ouder. Bij de meisjes zijn de leeftijdscategorieën 6 t/m 10 jaar, 11 t/m 13 jaar, en 14 jaar en ouder. Hieruit wordt de winnaar bekendgemaakt die de titel beste keeper of keepster van het district zal krijgen. Alle keepers/keepsters vanaf 6 jaar zijn welkom. Ook de (keepers) trainers en jeugdbegeleiders zijn van harte uitgenodigd. Ook voor hen de ideale mogelijkheid om kennis te maken met de mogelijkheden op het gebied van de keeperstraining.

Bij de leeftijdscategorie JO-8 en JO-9 zijn niet alleen de keepers / keepsters uitgenodigd, maar dan zijn alle veldspelers ook van harte uitgenodigd omdat met deze leeftijd nog vaak gewisseld wordt van positie en dus ook vaak van doelverdediger.

De kosten voor deze dag bedragen €19,90. Hiervoor krijgt elke deelnemer een eigen ontworpen T-shirt voor deze dag en voor de lunch zal ook worden gezorgd. Elke deelnemer moet wel een eigen bal meenemen. Deze zullen zij zelf gebruiken en nemen zij ook weer mee naar huis.

Diederik Boer van PEC Zwolle zal deze dag aanwezig zijn voor een keepersdemonstratie.

Op het volgende adres kunt u zich opgeven: keepersdagvsco@hotmail.com

Lees bericht

Benieuwd wat je kunt winnen met de loterij?

22-02-2020

Neem een kijkje bij de prijzen!

Lees bericht

Nieuws van Thomas Vossebelt

21-02-2020

Menigeen zag Thomas Vossebelt uitvallen in de derby tegen DVS’33. En iedere rechtgeaarde VVOG’er weet dat een Vossebelt niet zomaar het veld afgaat (en al helemaal niet tegen onze buren).

Lees bericht

Selectienieuws: Hop gaat, Randy verlengt

20-02-2020

Helaas is de technische commissie er niet in geslaagd om Jan-Jurriën Hop te behouden voor VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief