Mike Ahrens tekent contract voor twee jaar bij VVOG

15 Februari 2018 / Technische Commissie / Algemeen

Mike Ahrens (25) speelt vanaf komend seizoen in het groenwit. De aanvallende middenvelder komt over van DVS’33 waar hij sinds dit seizoen weer actief is.

In zijn eerste periode bij de Ermeloërs was de Harderwijker zeer succesvol. Hij werd kampioen in de Hoofdklasse en beleefde een sterk seizoen in de Topklasse.

Na een uitstekende periode in Ermelo vertrok hij richting Spakenburg. Bij de Blauwen kwam hij minder aan bod en daardoor keerde hij dit seizoen weer terug bij DVS.

Ahrens speelde dit seizoen nog tegen VVOG. In de voor de Harderwijkers desastreuze wedstrijd (0-6) verzorgde Ahrens het slotakkoord.

Ahrens tekent een contract voor twee seizoenen op de Strokel. De technische commissie is verheugd met de komst van de spelmaker. In de voorbereiding op komend seizoen gaan we nader kennis maken met de nieuwe aanwinst.

 

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief