Tijmen van Straten en Zakaria Fadili ook volgend jaar VVOG’ers

14 Februari 2018 / Technische Commissie / Algemeen

Tijmen van Straten en Zakaria Fadili blijven ook volgend seizoen in dienst van VVOG. De twee talenten uit de eigen jeugdopleiding verlengden vorig jaar hun contract met twee seizoenen en spelen ook volgend seizoen bij VVOG.

Van Straten (19) werd in de zomer beloond voor een uitstekende voorbereiding. De diepgaande middenvelder twijfelde een jaar geleden nog of hij door ging met voetballen, maar nu heeft hij het plezier op het veld volledig terug.

Zakaria Fadili (20) is volgend jaar ook weer te bewonderen op de Strokel. Sinds dit jaar is Fadili een vaste waarde in de selectie van Hans van Arum. De verdediger maakte dit seizoen grote stappen in zijn ontwikkeling.

De Technische Commissie wenst Tijmen en Zakaria nog een succesvol einde van het seizoen toe. Daarnaast is de TC trots dat de eigen jeugdspelers hun kansen pakken in de A-selectie.

 

Lees bericht

Pupil van de week Auke van Dijke

22-02-2018

Bij de wedstrijd VVOG - Spijkenisse is Auke van Dijke van VVOG JO9-2 pupil van de week. Deze topper stelt zich graag aan het VVOG publiek voor.

Lees bericht

Covebo nieuwe Goudsponsor!!

22-02-2018

Liesbeth Redeker en  Sieds Severein hebben recent, namens Covebo,  het nieuwe Goudsponsor-contract getekend. Covebo was Zilversponsor en heeft bewust de keuze gemaakt om het contract op te liften naar Goud.

Lees bericht

Topscorer Biya verlengt bij VVOG

20-02-2018

Pernelly Biya (24) heeft zijn contract bij VVOG verlengd. De buitenspeler gaat op voor zijn vijfde seizoen bij de Groen Witten.

 

Nieuwsoverzicht Archief