Tijmen van Straten en Zakaria Fadili ook volgend jaar VVOG’ers

14 Februari 2018 / Technische Commissie / Algemeen

Tijmen van Straten en Zakaria Fadili blijven ook volgend seizoen in dienst van VVOG. De twee talenten uit de eigen jeugdopleiding verlengden vorig jaar hun contract met twee seizoenen en spelen ook volgend seizoen bij VVOG.

Van Straten (19) werd in de zomer beloond voor een uitstekende voorbereiding. De diepgaande middenvelder twijfelde een jaar geleden nog of hij door ging met voetballen, maar nu heeft hij het plezier op het veld volledig terug.

Zakaria Fadili (20) is volgend jaar ook weer te bewonderen op de Strokel. Sinds dit jaar is Fadili een vaste waarde in de selectie van Hans van Arum. De verdediger maakte dit seizoen grote stappen in zijn ontwikkeling.

De Technische Commissie wenst Tijmen en Zakaria nog een succesvol einde van het seizoen toe. Daarnaast is de TC trots dat de eigen jeugdspelers hun kansen pakken in de A-selectie.

 

Lees bericht

Hulp gezocht in het sponsorhome

13-08-2018

Voor het sponsorhome zoeken we dames/heren die tijdens de thuiswedstrijden van VVOG 1 willen assisteren. De werkzaamheden bestaan uit het serveren van koffie, het bedienen van de bar etc.

Lees bericht

Oefenwedstrijd VVOG - IJsselmeervogels

13-08-2018

Op dinsdag 14 augustus speelt VVOG een oefenwedstrijd tegen IJsselmeervogels. De wedstrijd begint om 20.00 uur.

Lees bericht

Kennismaken met ..... Jeroen Buitenhuis

09-08-2018

De volgende nieuweling in de serie kennismaken met.... is Jeroen Buitenhuis.

Nieuwsoverzicht Archief