Tijmen van Straten en Zakaria Fadili ook volgend jaar VVOG’ers

14 Februari 2018 / Technische Commissie / Algemeen

Tijmen van Straten en Zakaria Fadili blijven ook volgend seizoen in dienst van VVOG. De twee talenten uit de eigen jeugdopleiding verlengden vorig jaar hun contract met twee seizoenen en spelen ook volgend seizoen bij VVOG.

Van Straten (19) werd in de zomer beloond voor een uitstekende voorbereiding. De diepgaande middenvelder twijfelde een jaar geleden nog of hij door ging met voetballen, maar nu heeft hij het plezier op het veld volledig terug.

Zakaria Fadili (20) is volgend jaar ook weer te bewonderen op de Strokel. Sinds dit jaar is Fadili een vaste waarde in de selectie van Hans van Arum. De verdediger maakte dit seizoen grote stappen in zijn ontwikkeling.

De Technische Commissie wenst Tijmen en Zakaria nog een succesvol einde van het seizoen toe. Daarnaast is de TC trots dat de eigen jeugdspelers hun kansen pakken in de A-selectie.

 

Lees bericht

Weer 2 Superloten voor ons Bierteam!

22-10-2018

Ook dit jaar neemt het Bierteam 2 Superloten af voor hun VVOG.

Lees bericht

Maak de droom van een G-voetballer waar! 

19-10-2018

Voor de wedstrijd Nederland-Frankrijk, op vrijdag 16 november, zijn het Nederlands elftal en ING op zoek naar tweeëntwintig ING Oranjevriendjes. Tijdens deze wedstrijd gaan voor het eerst kinderen met een beperking aan de hand van de spelers mee het veld op.

Lees bericht

Kerstpakkettenmarkt 2018 bij het Dolfinarium op 14, 15, 17, 18 en 19 december aanstaande

17-10-2018

Wil jij, als bedrijf, het deze kerst eens anders doen en al je medewerkers een verrassend, passend en uniek kerstpakket geven? 

 

Nieuwsoverzicht Archief