Tijmen van Straten en Zakaria Fadili ook volgend jaar VVOG’ers

14 Februari 2018 / Technische Commissie / Algemeen

Tijmen van Straten en Zakaria Fadili blijven ook volgend seizoen in dienst van VVOG. De twee talenten uit de eigen jeugdopleiding verlengden vorig jaar hun contract met twee seizoenen en spelen ook volgend seizoen bij VVOG.

Van Straten (19) werd in de zomer beloond voor een uitstekende voorbereiding. De diepgaande middenvelder twijfelde een jaar geleden nog of hij door ging met voetballen, maar nu heeft hij het plezier op het veld volledig terug.

Zakaria Fadili (20) is volgend jaar ook weer te bewonderen op de Strokel. Sinds dit jaar is Fadili een vaste waarde in de selectie van Hans van Arum. De verdediger maakte dit seizoen grote stappen in zijn ontwikkeling.

De Technische Commissie wenst Tijmen en Zakaria nog een succesvol einde van het seizoen toe. Daarnaast is de TC trots dat de eigen jeugdspelers hun kansen pakken in de A-selectie.

 

Lees bericht

Zaterdag inleveren lotenboekjes Nieuwbouwloterij

15-02-2019

Aanstaande zaterdag moeten de lotenboekjes voor de Nieuwbouwloterij door de leiders ingeleverd worden in de kantine.

Lees bericht

Voormalig VVOG trainer Dwight Lodeweges gelooft er in.

15-02-2019

Wij kenden hem al, maar inmiddels is hij net zo bekend als de bondscoach zelf. De tactische wissel, wat een prachtig interview met Ronald Koeman opleverde, kwam uit de koker van onze voormalig hoofdtrainer. Hij is er van overtuigd dat VVOG-ers in staat zijn om mooie dingen te doen.

Lees bericht

Johan Boone overleden

15-02-2019

Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden van ons zeer gewaardeerde erelid Johan Boone op de leeftijd van 75 jaar.

Nieuwsoverzicht Archief