Tijmen van Straten en Zakaria Fadili ook volgend jaar VVOG’ers

14 Februari 2018 / Technische Commissie / Algemeen

Tijmen van Straten en Zakaria Fadili blijven ook volgend seizoen in dienst van VVOG. De twee talenten uit de eigen jeugdopleiding verlengden vorig jaar hun contract met twee seizoenen en spelen ook volgend seizoen bij VVOG.

Van Straten (19) werd in de zomer beloond voor een uitstekende voorbereiding. De diepgaande middenvelder twijfelde een jaar geleden nog of hij door ging met voetballen, maar nu heeft hij het plezier op het veld volledig terug.

Zakaria Fadili (20) is volgend jaar ook weer te bewonderen op de Strokel. Sinds dit jaar is Fadili een vaste waarde in de selectie van Hans van Arum. De verdediger maakte dit seizoen grote stappen in zijn ontwikkeling.

De Technische Commissie wenst Tijmen en Zakaria nog een succesvol einde van het seizoen toe. Daarnaast is de TC trots dat de eigen jeugdspelers hun kansen pakken in de A-selectie.

 

Lees bericht

Bericht van de Veiligheidscoördinator DVS’33

24-05-2018

Op verzoek van de Veiligheidscoördinator van DVS’33 plaatsen wij onderstaand bericht. De Veiligheidscoördinatoren van VVOG en DVS’33 werken samen. Onze stewards zijn zaterdag ook aanwezig in Ermelo.  

Lees bericht

!!!!!! OPROEP AANMELDEN SCHEIDSRECHTERS STROKEL TOERNOOIEN ZATERDAG 2 en 9 juni !!!

24-05-2018

Voor zaterdag 2 juni, Strokel toernooi JO8, JO9 en JO11, en zaterdag 9 juni, Strokel toernooi JO13 en JO15 zijn wij nog altijd dringend op zoek naar scheidsrechters.

Lees bericht

De aanvoerder van Harderwijk is er klaar voor!

24-05-2018

Burgemeester Van Schaik was 'm even kwijt, maar voor de wedstrijd tegen DVS'33 is onze plaatselijke aanvoerder gelukkig weer van de bekende VVOG aanvoerdersband voorzien.

Nieuwsoverzicht Archief