Actie sponsoring "Doelpuntenpot VVOG 1"

9 Februari 2018 / Redactie / Algemeen

Actie sponsoring ‘Doelpuntenpot VVOG 1’
U heeft het vast al zien hangen achter de bar in de kantine: twee grote borden met daarop meer dan 40 sponsoren. Het gaat hier om een initiatief van ons eerste elftal! Er is een actie gestart om op een ludieke manier het budget voor de seizoensafsluiting te verhogen voor de selectie van VVOG 1. Ook de sponsoren die dit initiatief hebben gesteund worden uitgenodigd om aanwezig te zijn op het seizoensuitje.
Per gescoord doelpunt betaalt de sponsor € 5,00 met als ingangsdatum de thuiswedstrijd tegen sv Spakenburg op 4 november j.l.

Per 10 sponsoren die zich aan dit initiatief verbinden, zal € 250,00 door de selectie van VVOG 1 worden gedoneerd aan een goed doel binnen de vereniging. Dit goede doel wordt door de selectie van VVOG 1 bepaald. De eerste € 250,00 is reeds geschonken aan VVOG JO17-1 voor een toernooi in België.

Mocht u nou ook interesse hebben om dit initiatief te steunen, dan kunt u contact opnemen met Thomas Vossebelt (thomasvossebelt@gmail.com) of Jan Jurriën Hop (janjurrienhop@gmail.com).

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief