Actie sponsoring "Doelpuntenpot VVOG 1"

9 Februari 2018 / Redactie / Algemeen

Actie sponsoring ‘Doelpuntenpot VVOG 1’
U heeft het vast al zien hangen achter de bar in de kantine: twee grote borden met daarop meer dan 40 sponsoren. Het gaat hier om een initiatief van ons eerste elftal! Er is een actie gestart om op een ludieke manier het budget voor de seizoensafsluiting te verhogen voor de selectie van VVOG 1. Ook de sponsoren die dit initiatief hebben gesteund worden uitgenodigd om aanwezig te zijn op het seizoensuitje.
Per gescoord doelpunt betaalt de sponsor € 5,00 met als ingangsdatum de thuiswedstrijd tegen sv Spakenburg op 4 november j.l.

Per 10 sponsoren die zich aan dit initiatief verbinden, zal € 250,00 door de selectie van VVOG 1 worden gedoneerd aan een goed doel binnen de vereniging. Dit goede doel wordt door de selectie van VVOG 1 bepaald. De eerste € 250,00 is reeds geschonken aan VVOG JO17-1 voor een toernooi in België.

Mocht u nou ook interesse hebben om dit initiatief te steunen, dan kunt u contact opnemen met Thomas Vossebelt (thomasvossebelt@gmail.com) of Jan Jurriën Hop (janjurrienhop@gmail.com).

Lees bericht

Weer 2 Superloten voor ons Bierteam!

22-10-2018

Ook dit jaar neemt het Bierteam 2 Superloten af voor hun VVOG.

Lees bericht

Maak de droom van een G-voetballer waar! 

19-10-2018

Voor de wedstrijd Nederland-Frankrijk, op vrijdag 16 november, zijn het Nederlands elftal en ING op zoek naar tweeëntwintig ING Oranjevriendjes. Tijdens deze wedstrijd gaan voor het eerst kinderen met een beperking aan de hand van de spelers mee het veld op.

Lees bericht

Kerstpakkettenmarkt 2018 bij het Dolfinarium op 14, 15, 17, 18 en 19 december aanstaande

17-10-2018

Wil jij, als bedrijf, het deze kerst eens anders doen en al je medewerkers een verrassend, passend en uniek kerstpakket geven? 

 

Nieuwsoverzicht Archief