Actie sponsoring "Doelpuntenpot VVOG 1"

9 Februari 2018 / Redactie / Algemeen

Actie sponsoring ‘Doelpuntenpot VVOG 1’
U heeft het vast al zien hangen achter de bar in de kantine: twee grote borden met daarop meer dan 40 sponsoren. Het gaat hier om een initiatief van ons eerste elftal! Er is een actie gestart om op een ludieke manier het budget voor de seizoensafsluiting te verhogen voor de selectie van VVOG 1. Ook de sponsoren die dit initiatief hebben gesteund worden uitgenodigd om aanwezig te zijn op het seizoensuitje.
Per gescoord doelpunt betaalt de sponsor € 5,00 met als ingangsdatum de thuiswedstrijd tegen sv Spakenburg op 4 november j.l.

Per 10 sponsoren die zich aan dit initiatief verbinden, zal € 250,00 door de selectie van VVOG 1 worden gedoneerd aan een goed doel binnen de vereniging. Dit goede doel wordt door de selectie van VVOG 1 bepaald. De eerste € 250,00 is reeds geschonken aan VVOG JO17-1 voor een toernooi in België.

Mocht u nou ook interesse hebben om dit initiatief te steunen, dan kunt u contact opnemen met Thomas Vossebelt (thomasvossebelt@gmail.com) of Jan Jurriën Hop (janjurrienhop@gmail.com).

Lees bericht

Hulp gezocht in het sponsorhome

13-08-2018

Voor het sponsorhome zoeken we dames/heren die tijdens de thuiswedstrijden van VVOG 1 willen assisteren. De werkzaamheden bestaan uit het serveren van koffie, het bedienen van de bar etc.

Lees bericht

Oefenwedstrijd VVOG - IJsselmeervogels

13-08-2018

Op dinsdag 14 augustus speelt VVOG een oefenwedstrijd tegen IJsselmeervogels. De wedstrijd begint om 20.00 uur.

Lees bericht

Kennismaken met ..... Jeroen Buitenhuis

09-08-2018

De volgende nieuweling in de serie kennismaken met.... is Jeroen Buitenhuis.

Nieuwsoverzicht Archief