Actie sponsoring "Doelpuntenpot VVOG 1"

9 Februari 2018 / Redactie / Algemeen

Actie sponsoring ‘Doelpuntenpot VVOG 1’
U heeft het vast al zien hangen achter de bar in de kantine: twee grote borden met daarop meer dan 40 sponsoren. Het gaat hier om een initiatief van ons eerste elftal! Er is een actie gestart om op een ludieke manier het budget voor de seizoensafsluiting te verhogen voor de selectie van VVOG 1. Ook de sponsoren die dit initiatief hebben gesteund worden uitgenodigd om aanwezig te zijn op het seizoensuitje.
Per gescoord doelpunt betaalt de sponsor € 5,00 met als ingangsdatum de thuiswedstrijd tegen sv Spakenburg op 4 november j.l.

Per 10 sponsoren die zich aan dit initiatief verbinden, zal € 250,00 door de selectie van VVOG 1 worden gedoneerd aan een goed doel binnen de vereniging. Dit goede doel wordt door de selectie van VVOG 1 bepaald. De eerste € 250,00 is reeds geschonken aan VVOG JO17-1 voor een toernooi in België.

Mocht u nou ook interesse hebben om dit initiatief te steunen, dan kunt u contact opnemen met Thomas Vossebelt (thomasvossebelt@gmail.com) of Jan Jurriën Hop (janjurrienhop@gmail.com).

Lees bericht

Bericht van de Veiligheidscoördinator DVS’33

24-05-2018

Op verzoek van de Veiligheidscoördinator van DVS’33 plaatsen wij onderstaand bericht. De Veiligheidscoördinatoren van VVOG en DVS’33 werken samen. Onze stewards zijn zaterdag ook aanwezig in Ermelo.  

Lees bericht

!!!!!! OPROEP AANMELDEN SCHEIDSRECHTERS STROKEL TOERNOOIEN ZATERDAG 2 en 9 juni !!!

24-05-2018

Voor zaterdag 2 juni, Strokel toernooi JO8, JO9 en JO11, en zaterdag 9 juni, Strokel toernooi JO13 en JO15 zijn wij nog altijd dringend op zoek naar scheidsrechters.

Lees bericht

De aanvoerder van Harderwijk is er klaar voor!

24-05-2018

Burgemeester Van Schaik was 'm even kwijt, maar voor de wedstrijd tegen DVS'33 is onze plaatselijke aanvoerder gelukkig weer van de bekende VVOG aanvoerdersband voorzien.

Nieuwsoverzicht Archief