Actie sponsoring "Doelpuntenpot VVOG 1"

9 Februari 2018 / Redactie / Algemeen

Actie sponsoring ‘Doelpuntenpot VVOG 1’
U heeft het vast al zien hangen achter de bar in de kantine: twee grote borden met daarop meer dan 40 sponsoren. Het gaat hier om een initiatief van ons eerste elftal! Er is een actie gestart om op een ludieke manier het budget voor de seizoensafsluiting te verhogen voor de selectie van VVOG 1. Ook de sponsoren die dit initiatief hebben gesteund worden uitgenodigd om aanwezig te zijn op het seizoensuitje.
Per gescoord doelpunt betaalt de sponsor € 5,00 met als ingangsdatum de thuiswedstrijd tegen sv Spakenburg op 4 november j.l.

Per 10 sponsoren die zich aan dit initiatief verbinden, zal € 250,00 door de selectie van VVOG 1 worden gedoneerd aan een goed doel binnen de vereniging. Dit goede doel wordt door de selectie van VVOG 1 bepaald. De eerste € 250,00 is reeds geschonken aan VVOG JO17-1 voor een toernooi in België.

Mocht u nou ook interesse hebben om dit initiatief te steunen, dan kunt u contact opnemen met Thomas Vossebelt (thomasvossebelt@gmail.com) of Jan Jurriën Hop (janjurrienhop@gmail.com).

Lees bericht

Zaterdag inleveren lotenboekjes Nieuwbouwloterij

15-02-2019

Aanstaande zaterdag moeten de lotenboekjes voor de Nieuwbouwloterij door de leiders ingeleverd worden in de kantine.

Lees bericht

Voormalig VVOG trainer Dwight Lodeweges gelooft er in.

15-02-2019

Wij kenden hem al, maar inmiddels is hij net zo bekend als de bondscoach zelf. De tactische wissel, wat een prachtig interview met Ronald Koeman opleverde, kwam uit de koker van onze voormalig hoofdtrainer. Hij is er van overtuigd dat VVOG-ers in staat zijn om mooie dingen te doen.

Lees bericht

Johan Boone overleden

15-02-2019

Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden van ons zeer gewaardeerde erelid Johan Boone op de leeftijd van 75 jaar.

Nieuwsoverzicht Archief