EFMI Business School verbindt zich voor het elfde jaar op rij aan VVOG als hoofdsponsor

5 Februari 2018 / Sponsorcommissie / Sponsors

VVOG is verheugd, dat hoofdsponsor EFMI ook komend seizoen 2018-2019 verbonden blijft aan onze mooie club. VVOG wil dan ook niet zo maar aan deze voortzetting hoofdsponsorschap voorbij gaan.

Al sinds 2007 is EFMI Business School betrokken bij VVOG en per 2008 als hoofdsponsor. Wij vinden het heel speciaal en prettig dat komend seizoen alweer het elfde jaar wordt ingeluid als hoofdsponsor van VVOG. Al seizoenen lang is het logo van EFMI terug te vinden op de tenues van ons eerste elftal, op onze website, langs de zijlijn, maar ook bij verschillende elftallen van VVOG.

Waar staat EFMI Business School voor?

EFMI het academisch kennisinstituut voor de levensmiddelenbranche, waarbij de twee centrale pijlers: kennisontwikkeling en kennisoverdracht zijn.

Om met zijn kernactiviteiten optimaal aan te sluiten bij de kennisbehoeften van directies, managers en ondernemers in de levensmiddelenbranche wordt het EFMI bijgestaan door prominente vertegenwoordigers van handel en industrie. Het EFMI combineert zo een solide academische basis met een sterke praktijkgerichte focus.

Door de academische achtergrond en unieke focus op managementvraagstukken in de levensmiddelensector is het EFMI als geen ander in staat om een brug te slaan tussen de theorie en de dagelijkse praktijk in de levensmiddelensector.

Het EFMI houdt met ingang van 1 januari 2017 kantoor in de Oranjerie van Kasteel Groeneveld in Baarn. Deze mooie, centraal gelegen locatie met een rijke historie biedt uitstekende opleidingsfacilitieiten voor het EFMI.

Voor meer informatie zie: https://efmi.nl.

Meerdere prijzen voor Laurens Sloot in 2017

Afgelopen jaar werd Laurens Sloot, oprichter EFMI Business School en directeur, uitgeroepen tot Food Manager van het jaar 2017. Voor het gehele artikel uitverkiezing zie: https://www.foodpersonality.nl/laurens-sloot-efmi-foodmanager-jaar.

Maar ook tijdens de viering van ons 90-jarig jubileum werd Laurens Sloot in het zonnetje gezet in het kader van zijn verdiensten voor onze vereniging. Laurens heeft een groen-wit hart en is al jarenlang van grote waarde voor VVOG. Hij is dan ook benoemd als lid van verdienste voor zijn inzet voor het algemeen bestuur, VVOG TV, de technische commissie en de sponsorcommissie. Een veelzijdig mens en bovenal een groot supporter van onze club.

 

 

 

 

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief