Help mee aan realisatie nieuwbouw VVOG !

10 Februari 2018 / Sponsorcommissie / Nieuwbouw

Zoals deze week kenbaar gemaakt op de site en al eerder tijdens nieuwjaarsreceptie 2018 heeft VVOG plannen voor de bouw van een nieuwe hoofdtribune met kleedkamers.

Hiervoor is natuurlijk geld nodig. De eerste actie, waarmee VVOG geld wil inzamelen, is de KOK waskaarten actie.

Jij kan samen met jouw team meebouwen aan de nieuwe hoofdtribune met kleedkamers en wel door het verkopen van KOK waskaarten. De bonnen kosten € 10,00 en kunnen bij KOK CarWash worden ingewisseld voor het meeste complete wasprogramma van € 13,95. VVOG ontvangt van Kok CarWash per verkochte kaart € 5,00 voor de nieuwbouw.

Niet alleen VVOG wint met deze actie. Er zijn namelijk ook nog drie prijzen te winnen door de teams die binnen hun categorie de meeste waskaarten verkopen.

Wij hopen dan ook dat alle jeugdleden in ieder geval 3 kaarten zullen verkopen aan hun ouders, opa's en oma's, familieleden en andere geïnteresseerden. Volgende week ontvangen alle jeugdleiders tijdens de leidersbijeenkomst op 13 februari per team een envelop met daarin per jeugdlid drie waskaarten met het verzoek deze te verkopen. In deze envelop zit voor de leiders een instructie v.w.b. verdeling over de teamleden en het vervolg. Mochten teamleden meer kaarten kunnen verkopen dan zijn deze kaarten op zaterdag 17 februari van 10.00 tot 12.00 uur te verkrijgen bij het wedstrijdsecretariaat waar iemand van de sponsorcommissie aanwezig zal zijn. Ook de ouders van onze Dolfijnen en Orka's zijn van harte uitgenodigd om op 17 februari hun waskaarten aan te schaffen.

Leiders van de senioren-teams kunnen ook op deze zaterdag 17 februari hun enveloppen ophalen. Daarnaast zullen in de maanden februari, maart en april vaker meerdere mogelijkheden zijn om deze waskaarten aan te schaffen. De kaartverkoop start half februari en loopt t/m 31 mei 2018. De gekochte waskaarten zijn heel 2018 inwisselbaar bij KOK CarWash.

Ook onze sponsoren zijn vanzelfsprekend van harte uitgenodigd mee te doen aan deze actie en zij kunnen hiervoor aanvullende informatie aanvragen per mail bij Bert Wallet (gcwallet@gmail.com), waarna wij hen de wasbonnen kunnen doen toekomen.

Dus help mee aan realisatie van de nieuwbouw van de hoofdtribune met kleedkamers en verkoop deze waskaarten! Samen staan we sterk!

BEDANKT namens VVOG Bestuur en Sponsorcommissie!


KOK Carwash actie

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief