Help mee aan realisatie nieuwbouw VVOG !

10 Februari 2018 / Sponsorcommissie / Sponsors

Zoals deze week kenbaar gemaakt op de site en al eerder tijdens nieuwjaarsreceptie 2018 heeft VVOG plannen voor de bouw van een nieuwe hoofdtribune met kleedkamers.

Hiervoor is natuurlijk geld nodig. De eerste actie, waarmee VVOG geld wil inzamelen, is de KOK waskaarten actie.

Jij kan samen met jouw team meebouwen aan de nieuwe hoofdtribune met kleedkamers en wel door het verkopen van KOK waskaarten. De bonnen kosten € 10,00 en kunnen bij KOK CarWash worden ingewisseld voor het meeste complete wasprogramma van € 13,95. VVOG ontvangt van Kok CarWash per verkochte kaart € 5,00 voor de nieuwbouw.

Niet alleen VVOG wint met deze actie. Er zijn namelijk ook nog drie prijzen te winnen door de teams die binnen hun categorie de meeste waskaarten verkopen.

Wij hopen dan ook dat alle jeugdleden in ieder geval 3 kaarten zullen verkopen aan hun ouders, opa's en oma's, familieleden en andere geïnteresseerden. Volgende week ontvangen alle jeugdleiders tijdens de leidersbijeenkomst op 13 februari per team een envelop met daarin per jeugdlid drie waskaarten met het verzoek deze te verkopen. In deze envelop zit voor de leiders een instructie v.w.b. verdeling over de teamleden en het vervolg. Mochten teamleden meer kaarten kunnen verkopen dan zijn deze kaarten op zaterdag 17 februari van 10.00 tot 12.00 uur te verkrijgen bij het wedstrijdsecretariaat waar iemand van de sponsorcommissie aanwezig zal zijn. Ook de ouders van onze Dolfijnen en Orka's zijn van harte uitgenodigd om op 17 februari hun waskaarten aan te schaffen.

Leiders van de senioren-teams kunnen ook op deze zaterdag 17 februari hun enveloppen ophalen. Daarnaast zullen in de maanden februari, maart en april vaker meerdere mogelijkheden zijn om deze waskaarten aan te schaffen. De kaartverkoop start half februari en loopt t/m 31 mei 2018. De gekochte waskaarten zijn heel 2018 inwisselbaar bij KOK CarWash.

Ook onze sponsoren zijn vanzelfsprekend van harte uitgenodigd mee te doen aan deze actie en zij kunnen hiervoor aanvullende informatie aanvragen per mail bij Bert Wallet (gcwallet@gmail.com), waarna wij hen de wasbonnen kunnen doen toekomen.

Dus help mee aan realisatie van de nieuwbouw van de hoofdtribune met kleedkamers en verkoop deze waskaarten! Samen staan we sterk!

BEDANKT namens VVOG Bestuur en Sponsorcommissie!


KOK Carwash actie

Lees bericht

Weer 2 Superloten voor ons Bierteam!

22-10-2018

Ook dit jaar neemt het Bierteam 2 Superloten af voor hun VVOG.

Lees bericht

Maak de droom van een G-voetballer waar! 

19-10-2018

Voor de wedstrijd Nederland-Frankrijk, op vrijdag 16 november, zijn het Nederlands elftal en ING op zoek naar tweeëntwintig ING Oranjevriendjes. Tijdens deze wedstrijd gaan voor het eerst kinderen met een beperking aan de hand van de spelers mee het veld op.

Lees bericht

Kerstpakkettenmarkt 2018 bij het Dolfinarium op 14, 15, 17, 18 en 19 december aanstaande

17-10-2018

Wil jij, als bedrijf, het deze kerst eens anders doen en al je medewerkers een verrassend, passend en uniek kerstpakket geven? 

 

Nieuwsoverzicht Archief