Bakkerij Schreuder Stadsweiden nieuwe bordsponsor

20 Februari 2018 / Sponsorcommissie / Sponsors

De VVOG Business verwelkomt Bakkerij Schreuder Stadsweiden als nieuwe bordsponsor.

Bakkerij Schreuder is rond 1910 opgestart door overgrootouders Peter Schouten en Fietje van de Kamp. Zij hebben met veel zwoegen en zweten het bedrijf voor, tijdens en na de oorlog weten op te bouwen. Alles werd nog met de hand geproduceerd en werd nog met de transportfiets bezorgd. Rogge en degen werden door mensen zelf aangevoerd met de kruiwagen. In die tijd was er ook een kruidenierswinkel bij. In de jaren dertig van de vorige eeuw hebben grootouders Johannes Schreuder en Grietje Schouten de zaak overgenomen.

Rond de jaren 70 namen zonen Freddy en Jan Schreuder samen het bedrijf over. Een paar jaar later, rond de jaren 90, is Jan met de supermarkt in Elspeet verder gegaan. Freddy en Eipie hebben het bedrijf verder uitgebouwd tot een brood- en banketzaak in Uddel. Door de jaren heen is het bedrijf steeds verder gegroeid en met zijn tijd meegegaan. Zo zijn er tal van verbouwingen geweest.

In 1990 sloot bakkerij Schreuder zich aan bij de Top Bakkers organisatie en in 1995 bij de winkelformule Ambachtsbakker. In 2000 is zoon Kor in het bedrijf gekomen. In 2007 heeft hij samen met Marjanne, zijn vrouw, de zaak overgenomen. Ruim 80% van ons brood-en banketassortiment komt uit eigen bakkerij. We streven ernaar om het beste product te kunnen leveren. Dit wordt getest door het Nederlands Bakkerij Centrum. Ook worden onze winkels aan allerlei testen onderworpen. In 2017 hebben we het FSCC22000 certificaat behaald.

Vanuit de bakkerij worden dagelijks de 5 winkels in: Uddel, Apeldoorn, Harderwijk, Putten en Nijkerk voorzien van vers brood en banket. Ook wordt er geleverd aan diverse supermarkten, instellingen, scholen, ziekenhuizen, catering en horeca. Ook op onze website www.bakkerijschreuder.nl kunt u uw bestelling plaatsen in de webshop en deze ophalen in een van onze winkels of laten bezorgen bij u thuis of op het werk!

Wij hopen dan ook meerdere VVOG-relaties en spelers te mogen verwelkomen in onze winkels.

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief