Bakkerij Schreuder Stadsweiden nieuwe bordsponsor

20 Februari 2018 / Sponsorcommissie / Sponsors

De VVOG Business verwelkomt Bakkerij Schreuder Stadsweiden als nieuwe bordsponsor.

Bakkerij Schreuder is rond 1910 opgestart door overgrootouders Peter Schouten en Fietje van de Kamp. Zij hebben met veel zwoegen en zweten het bedrijf voor, tijdens en na de oorlog weten op te bouwen. Alles werd nog met de hand geproduceerd en werd nog met de transportfiets bezorgd. Rogge en degen werden door mensen zelf aangevoerd met de kruiwagen. In die tijd was er ook een kruidenierswinkel bij. In de jaren dertig van de vorige eeuw hebben grootouders Johannes Schreuder en Grietje Schouten de zaak overgenomen.

Rond de jaren 70 namen zonen Freddy en Jan Schreuder samen het bedrijf over. Een paar jaar later, rond de jaren 90, is Jan met de supermarkt in Elspeet verder gegaan. Freddy en Eipie hebben het bedrijf verder uitgebouwd tot een brood- en banketzaak in Uddel. Door de jaren heen is het bedrijf steeds verder gegroeid en met zijn tijd meegegaan. Zo zijn er tal van verbouwingen geweest.

In 1990 sloot bakkerij Schreuder zich aan bij de Top Bakkers organisatie en in 1995 bij de winkelformule Ambachtsbakker. In 2000 is zoon Kor in het bedrijf gekomen. In 2007 heeft hij samen met Marjanne, zijn vrouw, de zaak overgenomen. Ruim 80% van ons brood-en banketassortiment komt uit eigen bakkerij. We streven ernaar om het beste product te kunnen leveren. Dit wordt getest door het Nederlands Bakkerij Centrum. Ook worden onze winkels aan allerlei testen onderworpen. In 2017 hebben we het FSCC22000 certificaat behaald.

Vanuit de bakkerij worden dagelijks de 5 winkels in: Uddel, Apeldoorn, Harderwijk, Putten en Nijkerk voorzien van vers brood en banket. Ook wordt er geleverd aan diverse supermarkten, instellingen, scholen, ziekenhuizen, catering en horeca. Ook op onze website www.bakkerijschreuder.nl kunt u uw bestelling plaatsen in de webshop en deze ophalen in een van onze winkels of laten bezorgen bij u thuis of op het werk!

Wij hopen dan ook meerdere VVOG-relaties en spelers te mogen verwelkomen in onze winkels.

Lees bericht

Haringparty 2019 doneert prachtig bedrag aan VVOG

17-06-2019

Donderdagavond 13 juni jl. was het weer zover: de 13e editie van de Haringparty.

Lees bericht

Klimmen JO11-1

16-06-2019

7 juni was het eindelijk zover: de JO11-1 ging klimmen in het klimbos Harderwijk.

Lees bericht

Scheidsrechter planner gezocht!

16-06-2019

Affiniteit met het mooie scheidsrechter vak is niet perse nodig.

Nieuwsoverzicht Archief