Clubman Hop langer bij VVOG

21 Januari 2018 / Technische Commissie / Algemeen

Clubman Jan Jurriën Hop (28) heeft zijn contract bij VVOG verlengd tot de zomer van 2019. De mandekker is al een aantal jaren de rots in de branding bij de Groen Witten.

Hop begon zijn voetballoopbaan bij de F-jes op De Strokel. Daarna verhuisde hij naar buurman V.V. Hierden, waar hij het eerste elftal haalde. In 2013 keerde hij terug bij de club waar hij zijn eerste stappen op het voetbalveld had gezet.

De oersterke verdediger is nu al een aantal jaren een vaste waarde bij VVOG. Met als hoogtepunt de promotie naar de 3e Divisie, waarin Hop scoorde in de promotie-/ degradatiewedstrijd tegen DOVO.

De Technische Commissie is verheugd met de contractverlening van de verdediger en is er zeker van dat Hop in de toekomst nog veel kan betekenen voor de Groen Witten.

 

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief