ZAVO Voetbalquiz gewonnen door team Pantelic

10 December 2017 / ZAVO / ZAVO

Op vrijdagavond werd de eerste avond van de ZAVO Voetbal Quiz georganiseerd. Zo’n vijftig man waren ondanks de winterse omstandigheden naar sportpark de Strokel gekomen om hun voetbalkennis te testen.

Onder leiding van Bert Stoffer werd de vaderlandse en buitenlandse voetbalgeschiedenis onder de loep genomen en konden er prachtige prijzen worden gewonnen. De prijzen bestonden uit een VIP-ticket bij PEC Zwolle-Vitesse, een reis naar Schalke 04-Hoffenheim en de hoofprijs was een wedstrijd naar keuze in de Premier League of de Primera Division, inclusief overnachting.

De Voetbalquiz bestond uit vijf delen met verschillende thema’s. De thema’s bestonden uit Nederlands voetbal, Panini plaatjes, Champions League, Logo’s en Buitenlands voetbal. Ook eerste elftalspelers Thomas Vossebelt en Jan Jurriën Hop waren van de partij, zij moesten de eer van de hoofdmacht hooghouden. Na drie rondes werd de balans opgemaakt en voor veel koppels viel het het niveau van de quiz nog vies tegen. Onder het genot van een hapje en drankje werd er in de rust nagepraat over de antwoorden. Na een korte break waren de messen weer geslepen en konden de koppels er weer tegenaan.

Na een bloedstollend einde trokken uiteindelijk Gerrit Bruinewoud en Marco Drost van Team Pantelic aan het langste eind. Zij kunnen zich gaan opmaken voor een fantastische wedstrijd in Spanje of Engeland. De eerste editie van de ZAVO-VoetbalQuiz was dus een groot succes en de intentie van de ZAVO is om in de komende jaren vaker de VoetbalQuiz te organiseren.

De volledige uitslag :

  1. Team Pantelic
  2. Oeh ah Ed de Goeij
  3. VVOG 4
  4. 't Harde Dynamite
  5. FC Middenlaan
  6. VVOG 5 en SenL
  7. De witte eend
  8. VVOG 1
  9. De Mollen
  10. Op z'n Brandsiliaans
  11. The Webmasters
  12. De Paling Broeders
  13. Gebroeders Nus
  14. Haarlem
  15. Buurman en Buurman

ZAVO voetbalquiz 2017

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief