Clubheld Goossen Luytjes strijdend ten onder bij landelijke verkiezing

22 November 2017 / Redactie / Algemeen

Zeist – Na de regionale winst van clubheld Goossen Luytjes stond gisteren de landelijke verkiezing op het programma op de KNVB-campus in Zeist. Onder het toeziend oog van zo’n dertig sfeervolle VVOG’ers ging Luytjes de strijd aan met de andere clubhelden.

Alles was uit de kast gehaald om er een mooie avond van te maken. Gezamenlijk gingen de Harderwijkse supporters met de bus naar het Zeisterbos om hun clubheld te supporten. Vlak na aankomst begon het spektakel. De avond werd gepresenteerd door journalist Sjoerd Mossou en de jury bestond uit ex-schaatser Erben Wennemars, hoofdredacteur AD regionale titels Paul van den Bosch en oud-shorttracker Cees Juffermans.

De clubhelden werden onder luid gejuich verwelkomt. De genomineerden werden voorgesteld doormiddel van een film op het grote scherm in de zaal. Na de introductie kreeg de jury de tijd om vragen te stellen aan de genomineerden. Goossen vertelde over zijn jonge jaren bij de club en hoe hij iedere dag opstaat en naar bed gaat met het VVOG- gevoel. De jury was onder de indruk van de tijd die Goossen in de club steekt en zijn diversiteit aan klussen. Naast dat Goossen teammanager is bij VVOG 1 helpt hij bij nog veel meer andere zaken en daarom is hij al jarenlang een bekend gezicht op sportpark de Strokel.

Na een petje-op-petje-af quiz en het beraad van de jury was het eindelijk zover, de clubheld werd bekend gemaakt. Uiteindelijk won Tiny Heijmans uit Geffen de prijs voor zijn vrijwilligersbijdrage bij VV Nooit Gedacht, de oude club van Ruud van Nistelrooy.

Toch is VVOG enorm trots op Goossen. Hij zet zich iedere week keihard in voor de Groen Witten en is een onmisbare schakel. We hopen dat onze clubheld nog vele jaren aan de club verbonden blijft en wensen hem veel plezier met zijn gewonnen cruise naar York.

 

 

 

 

 

 

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Nieuwsoverzicht Archief