Sietse Mazier is pupil van de week

3 November 2017 / Jeugdcommissie / Jeugd

Bij de wedstrijd VVOG - Spakenburg is Sietse Mazier van JO9-2 pupil van de week. Hieronder stelt hij zich graag aan iedereen voor.

Vandaag mag ik pupil van de week zijn en is mij gevraagd om een stukje over mijzelf te vertellen. Ik ben Sietse Mazier, geboren op 17 april 2009, altijd al leuk gevonden om te voetballen en door mijn buurmannen besmet met het keepen.

Vanf mijn vierde begonnen met voetballen, bij de dolfijntjes later de orka.s samen met vriendjes van mijn school, één groot feest! Nu voetbal ik in JO9-2, de meeste wedstrijden ben ik de keeper en soms voetbal ik als verdediger.

Dit seizoen ben ik ook al een paar keer bij het 1 e elftal wezen kijken. Echt leuk zou toch geweldig zijn om ooit zelf in het 1 e van VVOG te mogen keepen…moet nog wel heel veel
trainen en groter worden..
AJAX is mij favoriete club, ben pas nog bij Ajax tegen Sparta geweest, geweldig om in de Arena te zijn. Ik ben fan van de keeper Manuel Neuer en zelf wil ik later profvoetballer worden.
Mijn grootste hobby is voetballen, ook vind ik het leuk om met mn vriendjes te spelen, Fifa of met mijn lego.


De uitslag van vandaag? Wordt erg spannend, VVOG wint met 2-1 van Spakenburg.

Lees bericht

Kerst klaverjassen ZAVO

15-12-2018

Zaterdag 22 december 2018 organiseren we weer het jaarlijks terugkerende kerst klaverjassen.

Lees bericht

Tim Muller verlengt bij VVOG

14-12-2018

VVOG kan met trots melden dat Tim Muller ook volgend seizoen op De Strokel te bewonderen is. De sterkhouder speelt ook dit seizoen weer een belangrijke rol in het team van Hennie in ’t Hof.

Lees bericht

Inloopavond bestuur op 19 december

14-12-2018

Het dagelijks bestuur (DB) van VVOG houdt 19 december a.s. van 19.30 tot 20.15 in het kader van de “Open Club” gedachte een inloop spreekuur.  Alle leden en vrijwilligers zijn van harte welkom om in gesprek te gaan met de bestuursleden over zaken die ze graag onder de aandacht willen brengen van het bestuur.

Nieuwsoverzicht Archief