Sietse Mazier is pupil van de week

3 November 2017 / Jeugdcommissie / Jeugd

Bij de wedstrijd VVOG - Spakenburg is Sietse Mazier van JO9-2 pupil van de week. Hieronder stelt hij zich graag aan iedereen voor.

Vandaag mag ik pupil van de week zijn en is mij gevraagd om een stukje over mijzelf te vertellen. Ik ben Sietse Mazier, geboren op 17 april 2009, altijd al leuk gevonden om te voetballen en door mijn buurmannen besmet met het keepen.

Vanf mijn vierde begonnen met voetballen, bij de dolfijntjes later de orka.s samen met vriendjes van mijn school, één groot feest! Nu voetbal ik in JO9-2, de meeste wedstrijden ben ik de keeper en soms voetbal ik als verdediger.

Dit seizoen ben ik ook al een paar keer bij het 1 e elftal wezen kijken. Echt leuk zou toch geweldig zijn om ooit zelf in het 1 e van VVOG te mogen keepen…moet nog wel heel veel
trainen en groter worden..
AJAX is mij favoriete club, ben pas nog bij Ajax tegen Sparta geweest, geweldig om in de Arena te zijn. Ik ben fan van de keeper Manuel Neuer en zelf wil ik later profvoetballer worden.
Mijn grootste hobby is voetballen, ook vind ik het leuk om met mn vriendjes te spelen, Fifa of met mijn lego.


De uitslag van vandaag? Wordt erg spannend, VVOG wint met 2-1 van Spakenburg.

Lees bericht

Overlijdensbericht

22-09-2018

Opnieuw moeten wij afscheid nemen van een belangrijk VVOG-man. Deze week bereikte ons het droevige bericht dat oud voorzitter van VVOG Zondag Jan Meijer op 73 jarige leeftijd na een ziekbed is overleden.
 

Lees bericht

Train de trainer 25 september

21-09-2018

Ook dit seizoen worden er "Train de trainer"- bijeenkomsten bij VVOG gehouden.

Lees bericht

Condoleanceregister vanavond open bij VVOG

20-09-2018

Ter nagedachtenis aan Peter van Uffelen wordt donderdagavond een condoleanceregister geopend bij VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief