Sietse Mazier is pupil van de week

3 November 2017 / Jeugdcommissie / Jeugd

Bij de wedstrijd VVOG - Spakenburg is Sietse Mazier van JO9-2 pupil van de week. Hieronder stelt hij zich graag aan iedereen voor.

Vandaag mag ik pupil van de week zijn en is mij gevraagd om een stukje over mijzelf te vertellen. Ik ben Sietse Mazier, geboren op 17 april 2009, altijd al leuk gevonden om te voetballen en door mijn buurmannen besmet met het keepen.

Vanf mijn vierde begonnen met voetballen, bij de dolfijntjes later de orka.s samen met vriendjes van mijn school, één groot feest! Nu voetbal ik in JO9-2, de meeste wedstrijden ben ik de keeper en soms voetbal ik als verdediger.

Dit seizoen ben ik ook al een paar keer bij het 1 e elftal wezen kijken. Echt leuk zou toch geweldig zijn om ooit zelf in het 1 e van VVOG te mogen keepen…moet nog wel heel veel
trainen en groter worden..
AJAX is mij favoriete club, ben pas nog bij Ajax tegen Sparta geweest, geweldig om in de Arena te zijn. Ik ben fan van de keeper Manuel Neuer en zelf wil ik later profvoetballer worden.
Mijn grootste hobby is voetballen, ook vind ik het leuk om met mn vriendjes te spelen, Fifa of met mijn lego.


De uitslag van vandaag? Wordt erg spannend, VVOG wint met 2-1 van Spakenburg.

Lees bericht

De selectie van het klusteam nog niet bekend

17-06-2018

Ook het klusteam had de definitieve selectie graag bekend gemaakt maar de trainer is nog op zoek naar een paar talenten. De scout maakt overuren maar verwacht met deze oproep het team snel compleet te hebben.

Lees bericht

Nieuwe trainer VVOG JO13-1

17-06-2018

Komend seizoen zal Sigi Carrera de nieuwe trainer zijn van VVOG JO13-1. Benieuwd naar Sigi? Lees dan verder. Hij stelt zichzelf graag voor aan de VVOG familie.

Lees bericht

Business club VVOG aanwezig bij Haring Party Harderwijk 2018

16-06-2018

Dankzij onze sponsor Timeflex werd de mogelijkheid geboden aanwezig te zijn bij de Haring Party Harderwijk 2018.

Nieuwsoverzicht Archief