Sietse Mazier is pupil van de week

3 November 2017 / Jeugdcommissie / Jeugd

Bij de wedstrijd VVOG - Spakenburg is Sietse Mazier van JO9-2 pupil van de week. Hieronder stelt hij zich graag aan iedereen voor.

Vandaag mag ik pupil van de week zijn en is mij gevraagd om een stukje over mijzelf te vertellen. Ik ben Sietse Mazier, geboren op 17 april 2009, altijd al leuk gevonden om te voetballen en door mijn buurmannen besmet met het keepen.

Vanf mijn vierde begonnen met voetballen, bij de dolfijntjes later de orka.s samen met vriendjes van mijn school, één groot feest! Nu voetbal ik in JO9-2, de meeste wedstrijden ben ik de keeper en soms voetbal ik als verdediger.

Dit seizoen ben ik ook al een paar keer bij het 1 e elftal wezen kijken. Echt leuk zou toch geweldig zijn om ooit zelf in het 1 e van VVOG te mogen keepen…moet nog wel heel veel
trainen en groter worden..
AJAX is mij favoriete club, ben pas nog bij Ajax tegen Sparta geweest, geweldig om in de Arena te zijn. Ik ben fan van de keeper Manuel Neuer en zelf wil ik later profvoetballer worden.
Mijn grootste hobby is voetballen, ook vind ik het leuk om met mn vriendjes te spelen, Fifa of met mijn lego.


De uitslag van vandaag? Wordt erg spannend, VVOG wint met 2-1 van Spakenburg.

Lees bericht

Ome Jan Bouquet toernooi 23 december 2017

20-11-2017

JO11-PUPILLEN, JO9-PUPILLEN, JO8-PUPILLEN LET OP!!!

Lees bericht

Het VVOG Sinterklaasfeest op woensdag 29 november 2017

19-11-2017

Het Sinterklaasfeest 2017 belooft een spektakel te worden. Met een heuse Sinterklaasshow gaan we er een geweldige middag van maken. JO9 en JO8 en Voetbalschool Dolfijn. Geef je snel op !!!

Lees bericht

Superlot voor de kanjers van onze JO19-3

19-11-2017

Weer een Superlot verkocht en deze keer van “het dreamteam” de JO19-3. Wie o wie gaat er met het laatste Superlot ten vandoor en maakt kans op mooie prijzen. Het kan nog steeds!!

Nieuwsoverzicht Archief