Sietse Mazier is pupil van de week

3 November 2017 / Jeugdcommissie / Jeugd

Bij de wedstrijd VVOG - Spakenburg is Sietse Mazier van JO9-2 pupil van de week. Hieronder stelt hij zich graag aan iedereen voor.

Vandaag mag ik pupil van de week zijn en is mij gevraagd om een stukje over mijzelf te vertellen. Ik ben Sietse Mazier, geboren op 17 april 2009, altijd al leuk gevonden om te voetballen en door mijn buurmannen besmet met het keepen.

Vanf mijn vierde begonnen met voetballen, bij de dolfijntjes later de orka.s samen met vriendjes van mijn school, één groot feest! Nu voetbal ik in JO9-2, de meeste wedstrijden ben ik de keeper en soms voetbal ik als verdediger.

Dit seizoen ben ik ook al een paar keer bij het 1 e elftal wezen kijken. Echt leuk zou toch geweldig zijn om ooit zelf in het 1 e van VVOG te mogen keepen…moet nog wel heel veel
trainen en groter worden..
AJAX is mij favoriete club, ben pas nog bij Ajax tegen Sparta geweest, geweldig om in de Arena te zijn. Ik ben fan van de keeper Manuel Neuer en zelf wil ik later profvoetballer worden.
Mijn grootste hobby is voetballen, ook vind ik het leuk om met mn vriendjes te spelen, Fifa of met mijn lego.


De uitslag van vandaag? Wordt erg spannend, VVOG wint met 2-1 van Spakenburg.

Lees bericht

Pupil van de week Auke van Dijke

22-02-2018

Bij de wedstrijd VVOG - Spijkenisse is Auke van Dijke van VVOG JO9-2 pupil van de week. Deze topper stelt zich graag aan het VVOG publiek voor.

Lees bericht

Covebo nieuwe Goudsponsor!!

22-02-2018

Liesbeth Redeker en  Sieds Severein hebben recent, namens Covebo,  het nieuwe Goudsponsor-contract getekend. Covebo was Zilversponsor en heeft bewust de keuze gemaakt om het contract op te liften naar Goud.

Lees bericht

Topscorer Biya verlengt bij VVOG

20-02-2018

Pernelly Biya (24) heeft zijn contract bij VVOG verlengd. De buitenspeler gaat op voor zijn vijfde seizoen bij de Groen Witten.

 

Nieuwsoverzicht Archief