Ook VVOG 5 koopt een Superlot

19 Oktober 2017 / Redactie / Algemeen

Het vijfde sluit aan in de rij van kanshebbers op de superprijs, een feestavond ter waarde van € 5.000,00 voor de vereniging. Mocht de prijs op het lotnummer van dit team vallen dan zitten we gebakken. Dat deze mannen kunnen feesten hebben ze allang bewezen. Goed voorbeeld doet goed volgen dus wie is het volgende team dat een Superlot afneemt?

Het vijfde van VVOG heeft het goede voorbeeld bij de senioren van het Bierteam, VVOG 1 en 2 gevolgd en dat is geen verrassing. Als er één team is waar de neuzen de goede kant op staan is dat wel bij dit vriendenteam. Sportiviteit en vriendschap staat bij het vijfde hier hoog in het vaandel. Al jaren vormen deze spelers een hecht team. Aansluiten bij het vijfde? Nou nee dat gaat niet zomaar. Er wordt zorgvuldig geselecteerd en wie aan de gezelligheidseisen van het vijfde voldoet maakt kans te worden geselecteerd.

De tweede thuisbasis van het vijfde is café Stoppels. In dit gezellige café vinden de voor en nabespreking van de wedstrijd(en) plaats. De naam “Stoppels” staat dan ook prominent op de shirts vermeld. De heren staan op dit moment op een 5e plek in de competitie. Hoewel vriendschap en gezelligheid de belangrijkste elementen van dit team zijn, wordt er uiteraard voor iedere punt gestreden. We wensen het vijfde veel succes en danken ze voor deelname aan de Grote Clubactie. Of ze er met de hoofdprijs vandoor gaan weten we op 13 december 2017 na de trekking van de Grote Clubactie 2017.

Koop een Superlot en steun onze vereniging !!!

De werkgroep “Grote Club Actie” is benieuwd welk team de volgende wordt die met een Superlot op de foto gaat. De prijs van een Superlot is € 150,00. Daarmee ontvang je maar liefst 50 loten en kan er onder andere een clubfeest ter waarde van maar liefst € 5000,00 worden gewonnen. 13 december weten we of een team van VVOG de grote prijs heeft gewonnen. We hopen het beste maar zijn bovenal content met de inzet van alle deelnemende teams. Bedankt !!!

Wil je meer weten over de Grote Club Actie kijk dan op www.clubactie.nl

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief