Een Superlot voor het kantineteam

17 Oktober 2017 / Redactie / Algemeen

“Ja ja weer een Superrrrrrlot”. Deze keer voor het team van de kantine. Het team van coördinator Jan Jansen heeft afgelopen zaterdag ook een Superlot afgenomen. Koen en Antonio hebben de overtuiging dat ook de laatste Superloten nog worden afgenomen. “We zijn goed bezig mensen!!”

Het team waar we altijd op kunnen rekenen is die van de kantine. Deze trouwe vrijwilligers laten nooit afweten. Ook niet als het gaat om deelname aan de Grote Clubactie. Op de vraag of Jan en zijn mensen ook wilde nadenken over een Superlot was het antwoord direct “ja natuurlijk doen wij mee”. Stralend en goed gehumeurd, zoals wij ze kennen, werden de aanwezige teamleden zaterdag op de foto gezet.

De vrijwilligers van het kantineteam staan voor de vereniging. De kantine is een belangrijke plek binnen de vereniging. Naast de belangrijke sociale functie zijn ook de inkomsten van de verkoop van onze vereniging van groot belang. Dat er in ons clubhuis geen nee wordt verkocht hebben we te danken aan het goede inkoopbeleid.

Het is een hoop geregel om de bezetting in orde te krijgen maar dankzij een team vaste medewerkers is er altijd voldoende ervaring in huis om nieuwe vrijwilligers op te vangen en in te werken. De man die voor en achter de schermen alles regels is Jan Jansen. Jan werd afgelopen jaar benoemd tot lid van verdienste.

We danken het kantineteam voor hun bijdrage aan de Grote Clubactie 2017. We hebben nog twee weken te gaan dus maak ons los !!!

Meer informatie over de Grote Club Actie vinden? Kijk op de website www.clubactie.nl
Lees meer over de 50 loten die je bij een Superlot ontvangt op deze website. De 50 lotnummers ontvang je op het opgegeven rekeningnummer.

Heb je een vraag aan VVOG of wil je een Superlot afnemen. mail dan naar: jeugdcommissie@vvog.nl

Lees bericht

Inleveren kleding

09-06-2024

Het seizoen is bijna ten einde. Graag alle materialen inleveren op: zaterdag 29 juni 2024.

Lees bericht

Veld 5 wordt kunstgrasveld.

08-06-2024

Zoals jullie wellicht allemaal al weten gaat 5 veld voorzien worden van een kunstgrasveld.

Lees bericht

Aria Hashemi naar VVOG Harderwijk

08-06-2024

Voor komend seizoen heeft VVOG een nieuwe keeper aangetrokken in de persoon van Aria Hashemi (30).

Nieuwsoverzicht Archief