Oproep van de ZAVO aan alle jeugdleden

10 Oktober 2017 / ZAVO / ZAVO

Komende zaterdag speelt het eerste team van VVOG tegen ONS Sneek. Het eerste team van VVOG staat na zeven wedstrijden op een mooie derde plek in de competitie! Wij van de ZAVO vinden dat de spelersgroep en de staf extra support verdienen.

Daarom roept het bestuur van de ZAVO alle jeugdleden op om komende zaterdag naar VVOG 1 te komen en het eerste team aan te moedigen.

Als beloning voor jullie komst en support zal het bestuur van de ZAVO er dan voor zorgen dat er voor alle jeugdleden die VVOG 1 vanaf het begin van de wedstrijd komen aanmoedigen, wat drinken en wat lekkers is te halen in de rust van de wedstrijd.

Graag zien wij alle jeugdleden in groen witte kleding VVOG 1. Neem dus je petjes, sjaaltjes mee en we maken er een mooie en gezellige middag van.

Vergeet niet om je toegangspas mee te nemen!

Met de hulp van jullie support zullen de drie punten dan in Harderwijk moeten blijven!

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Nieuwsoverzicht Archief