Steun VVOG in de Rabobank Randmeren Clubkas Campagne

18 Oktober 2017 / Redactie / Algemeen

Rabobank Randmeren organiseert jaarlijks de Rabobank Clubkas Campagne. Er is voor 2017 een bedrag van € 70.000,- beschikbaar. Dit bedrag wordt verdeeld onder de verenigingen binnen haar gebied. Met de clubkas campagne kan geld worden verdiend voor VVOG. Als lid van de Rabobank Randmeren mag je 3 stemmen verdelen over 3 verenigingen van jouw keuze. Donderdag 5 oktober hebben alle leden van de Rabobank een uitnodiging via een email voor de stemronde ontvangen.

Stemmen kan t/m 24 oktober 2017

Stem op VVOG, zodat wij extra geld kunnen besteden aan verbetering van trainingsmateriaal. Het uiteindelijk aantal uitgebrachte stemmen op VVOG bepaalt de hoogte van het binnen gehaalde bedrag.

Wie kunnen er stemmen?

Klanten van de Rabobank Randmeren die lid zijn kunnen stemmen. Als rekeninghouder van de Rabobank Randmeren ben je niet automatisch lid. U moet dan eerst lid worden van de Rabobank Randmeren. Zie de volgende link voor uitleg en instructies. https://www.raboportaal.nl/randmeren/clubkas-campagne/mainmenu/home

Ken jij mensen in jouw omgeving die lid zijn van de Rabobank Randmeren? Vraag of zij op VVOG willen stemmen. Laat uw stem niet verloren gaan en stem op VVOG. Steun onze mooie vereniging door op ons te stemmen.

Lees bericht

Unieke sponsor mogelijkheid

21-03-2018

Uw bedrijf in de picture tijdens de thuis toernooien?

Lees bericht

Uitnodiging PEC Zwolle Dames - Heerenveen Dames

21-03-2018

Op vrijdag 23 maart 2018 spelen de vrouwen van PEC Zwolle de eerste thuiswedstrijd in de kampioenspoule van de Eredivisie Vrouwen. Via VVOG zijn er kaarten te verkrijgen voor deze wedstrijd,

Lees bericht

Paaseieren zoeken op tweede paasdag

21-03-2018

Op maandag 2 april 2018, tweede paasdag, gaan we weer met z'n allen paaseieren zoeken op het terrein van VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief