Steun VVOG in de Rabobank Randmeren Clubkas Campagne

18 Oktober 2017 / Redactie / Algemeen

Rabobank Randmeren organiseert jaarlijks de Rabobank Clubkas Campagne. Er is voor 2017 een bedrag van € 70.000,- beschikbaar. Dit bedrag wordt verdeeld onder de verenigingen binnen haar gebied. Met de clubkas campagne kan geld worden verdiend voor VVOG. Als lid van de Rabobank Randmeren mag je 3 stemmen verdelen over 3 verenigingen van jouw keuze. Donderdag 5 oktober hebben alle leden van de Rabobank een uitnodiging via een email voor de stemronde ontvangen.

Stemmen kan t/m 24 oktober 2017

Stem op VVOG, zodat wij extra geld kunnen besteden aan verbetering van trainingsmateriaal. Het uiteindelijk aantal uitgebrachte stemmen op VVOG bepaalt de hoogte van het binnen gehaalde bedrag.

Wie kunnen er stemmen?

Klanten van de Rabobank Randmeren die lid zijn kunnen stemmen. Als rekeninghouder van de Rabobank Randmeren ben je niet automatisch lid. U moet dan eerst lid worden van de Rabobank Randmeren. Zie de volgende link voor uitleg en instructies. https://www.raboportaal.nl/randmeren/clubkas-campagne/mainmenu/home

Ken jij mensen in jouw omgeving die lid zijn van de Rabobank Randmeren? Vraag of zij op VVOG willen stemmen. Laat uw stem niet verloren gaan en stem op VVOG. Steun onze mooie vereniging door op ons te stemmen.

Lees bericht

Bijeenkomst Arbitrage VVOG

16-01-2018

Een goed en breed scheidsrechtergilde is voor een vereniging als VVOG onontbeerlijk. Daarom nodigen wij jullie uit om op 29 januari aanstaande aanwezig te zijn op de bijeenkomst die wij organiseren over de arbitrage binnen VVOG.

Lees bericht

Ook Tim Muller verlengt contract bij de Groen Witten

12-01-2018

Tim Muller verdedigt ook volgend jaar de kleuren van VVOG. De mandekker heeft zijn contract met een jaar verlengd.

Lees bericht

Afspraken voor de wedstrijd van aanstaande zaterdag

11-01-2018

Zaterdag aanstaande, 13 januari om 14:30uur is het zover; VVOG speelt tegen DVS, de derby van de Veluwe! Komen jullie, jeugdspelers van VVOG, in groen-witte kleding mét jullie spandoeken onze mannen aanmoedigen?

Nieuwsoverzicht Archief