Steun VVOG in de Rabobank Randmeren Clubkas Campagne

18 Oktober 2017 / Redactie / Algemeen

Rabobank Randmeren organiseert jaarlijks de Rabobank Clubkas Campagne. Er is voor 2017 een bedrag van € 70.000,- beschikbaar. Dit bedrag wordt verdeeld onder de verenigingen binnen haar gebied. Met de clubkas campagne kan geld worden verdiend voor VVOG. Als lid van de Rabobank Randmeren mag je 3 stemmen verdelen over 3 verenigingen van jouw keuze. Donderdag 5 oktober hebben alle leden van de Rabobank een uitnodiging via een email voor de stemronde ontvangen.

Stemmen kan t/m 24 oktober 2017

Stem op VVOG, zodat wij extra geld kunnen besteden aan verbetering van trainingsmateriaal. Het uiteindelijk aantal uitgebrachte stemmen op VVOG bepaalt de hoogte van het binnen gehaalde bedrag.

Wie kunnen er stemmen?

Klanten van de Rabobank Randmeren die lid zijn kunnen stemmen. Als rekeninghouder van de Rabobank Randmeren ben je niet automatisch lid. U moet dan eerst lid worden van de Rabobank Randmeren. Zie de volgende link voor uitleg en instructies. https://www.raboportaal.nl/randmeren/clubkas-campagne/mainmenu/home

Ken jij mensen in jouw omgeving die lid zijn van de Rabobank Randmeren? Vraag of zij op VVOG willen stemmen. Laat uw stem niet verloren gaan en stem op VVOG. Steun onze mooie vereniging door op ons te stemmen.

Lees bericht

Vakantiekriebels bij SD Sportswear

15-07-2018

Vanaf nu op vier mooie VVOG-artikelen 10% korting in onze webshop. Tot hoe lang deze vakantiekriebels duren, is bij ons niet bekend. Dus wacht niet te lang, maar profiteer snel en bestel! 

Lees bericht

Competitieprogramma en Bekerloting VVOG-1

07-07-2018

Het seizoen is officieus gestart, het speelschema van de Derde Divisie is bekend en de loting voor de KNVB-beker is verricht. Maar tegen wie spelen de Groen Witten dit seizoen? En wanneer staat de Derby van de Veluwe op het programma? Op deze vragen geven we je nu antwoord!

Lees bericht

Installatiebedrijf Van den Os Harderwijk vanaf komend seizoen bronssponsor

03-07-2018

Naast bordsponsor is installatiebedrijf Van den Os Harderwijk vanaf komend seizoen bronssponsor voor de komende drie jaar.

Nieuwsoverzicht Archief