Ook JO9-1 koopt een Superlot van de Grote Club Actie

1 Oktober 2017 / Jeugdcommissie / Jeugd

Prachtig initiatief van de JO9-1 die naast de verkoop van de gewone loten samen met de ouders, leiders en trainer een Superlot hebben gekocht. De JO9-1 steunt de vereniging maximaal en doet serieus mee voor de extra prijzen die VVOG ter beschikking heeft gesteld. We zijn benieuwd aan welk team  het volgende Superlot mag worden overhandigd?

Het team van Sander Nijhuis en Peter Blom hebben afgelopen zaterdag een Superlot aangeschaft. De spelers zijn individueel druk bezig zoveel mogelijk loten te verkopen. Daarnaast ontstond het idee om ook met alle ouders, leiders en trainer een Superlot aan te schaffen. “Het zou leuk zijn als we een prijs(je) winnen maar ik hoop dat alle teams er voor gaan om een heel mooi bedrag voor de club binnen te halen”, gaf Sander van Nijhuis aan. Als sportman weet Sander dat je mooie successen kan behalen als iedereen zijn beste beentje voor zet.

Op dit moment staat de JO9-1 op plaats 7. Er is gewonnen, verloren en gelijk gespeeld. Het belangrijkste van alles is de sfeer in de ploeg. Dat zit bij de JO9-1 wel goed.

Er is grote betrokkenheid van de ouders. Met trainer Cor, Peter en Sander is er een schat aan voetbalervaring in huis. Dat zal ongetwijfeld positieve invloed hebben op de opleiding van deze jonge talenten.

Wij wensen Julian, Jesper, Sep, Kieran, Kas, Sam, Aron en Sander veel succes dit seizoen en hopen dat hun geweldige inzet voor de vereniging ook beloond mag worden met een teamprijs. Eenvoudig zal dat niet worden want wij vernemen dat veel team hard hun best doen om zoveel mogelijk loten te verkopen.

Wat kun je winnen?

De prijzen voor de individuele prestatie:

  1. Een waardebon t.w.v. € 100,00 van Intertoys voor b.v. een computerspel naar keuze
  2. Compleet trainingstenue van Acerbis
  3. Met twee personen naar een wedstrijd van PEC Zwolle

Extra prijs voor de leden van Voetbalschool Dolfijn:

De beste verkoper van Voetbalschool Dolfijn maakt ook nog kans op een gesigneerde voetbal. Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door de spelers van VVOG 1. De bal zal worden uitgereikt door één van de spelers.

De prijzen voor de beste teamprestatie:

  1. Een geheel verzorgd event van S.O.S. Events
  2. 1½ uur gratis bowlen met het team
  3. 1 uur gratis bowlen met je team

Extra prijzen:

Heb je 20 loten of meer verkocht dan maak je kans op nog veel meer prijzen. Je ontvangt een voucher voor gratis entree voor Bobbejaanland, Madam Tussauds of een dagje Schiphol. Ook ontvang je €10,00 schoptegoeg bij Sportboxx.com.

Er is ook een Playstation 4 te winnen. Verkoop met je team 200 of meer loten en maak ook kans op een clinic met John de Wolf voor je hele team winnen. Ga naar www.kids.clubactie.nl en lees wat je allemaal kunt winnen.

Wil je meer weten over de Grote Club Actie kijk dan op www.clubactie.nl

 

 

 

 

Lees bericht

Verkoop en inleveren boekjes nieuwbouwloterij

13-02-2020

Doe mee en maak ook kans op mooie prijzen. Steun je vereniging voor de realisatie van de nieuwbouw.

Lees bericht

Ook eens een mooie voetbalreis maken? Kijk bij Equipo!

13-02-2020

Equipo is een van de meeste ervaren organisatie voor de mooiste voetbalreizen.

Lees bericht

Yannick Bouw speelgerechtigd

12-02-2020

Vanaf aanstaande zaterdag mag Yannick Bouw de groen-witte kleuren verdedigen. De KNVB heeft zijn dispensatieverzoek ivm zijn werkomstandigheden goedgekeurd. 

Nieuwsoverzicht Archief