Julian van Meerveld is pupil van de week

29 September 2017 / Jeugdcommissie / Jeugd

Zaterdag is tijdens de wedstrijd VVOG - ASWH Julian van Meerveld pupil van de week. Hier stelt hij zichzelf graag voor.

Op zaterdag 30 september mag ik een keer pupil van de week bij het eerste elftal van vvog zijn. Dit vind ik super leuk en een beetje spannend. Ik ben 8 jaar oud en ik zit in groep 5 van basisschool CBS De Brug in Harderwijk. Bijna twee jaar ben ik lid van VVOG.

Dit seizoen speel ik in JO9-3. En heb het hier goed naar mijn zin. Mijn positie is vooral als aanvaller en dat vind ik ook de leukste positie. Dit seizoen heb ik al 8 keer gescoord.  Het leukste bij VVOG vind ik de trainingen van onze trainer Bernhard, voetbalschool, zelf wedstrijden spelen en bij het 1ste van vvog kijken en de kinderen die ik daar heb leren kennen.

Mijn favoriete club naast vvog is natuurlijk Ajax en Real Madrid. Mijn favoriete voetbalspelers zijn Ronaldo, Huntelaar en samen met mama is Frans Koornberg ons favoriet bij VVOG. 

Op televisie kijk ik het liefst naar fox sport en naar studio sport. Naast school en VVOG voetbal ik veel buiten, speel ik Fifa op de PlayStation dit doe ik meestal met mijn beste vrienden Tim en Senn. Met Senn zit ik ook samen in het team bij VVOG.

Het leukste en het mooiste wat ik laatst heb meegemaakt is dat ik samen met Mark, mijn stiefpapa  en opa naar de wedstrijd AJAX-PEC Zwolle was geweest. Wij zaten toen business seats. Boven de spelerstunnel. Dit was ontzettend gaaf.

Daarom hoop ik dat ik later ook prof voetballer word.

Mijn vrienden en ik denken dat vvog met 3-0 gaan winnen van ASWH.

Groetjes van Julian

Lees bericht

Vuurwerkbeleid vanuit de KNVB

22-09-2019

Let op de forse boetes.....

Lees bericht

De introductie van de nieuwe sponsor pakketten 2019 – 2020

22-09-2019

Een team sponsoren kan nu nog sneller en eenvoudiger

Lees bericht

Info over de supportersbus

19-09-2019

Supportersvereniging ZAVO organiseert ook dit jaar weer busreizen

Nieuwsoverzicht Archief