Beschikbaarheid sportpark deze zomer

3 Juni 2017 / Bestuur VVOG / Algemeen

Onderhoudsperiode

De onderhoudsperiode voor het VVOG terrein is als volgt vastgesteld:

BEGIN : maandag 5 juni voor alle gebouwen en voor alle velden.

EINDE: vrijdag 23 juni voor alle gebouwen en de kunstgrasvelden en maandag 14 augustus voor alle grasvelden.

In de periode van 5 juni tot 14 augustus mag er geen gebruik worden gemaakt van de grasvoetbalvelden. In de periode van 5 juni tot 23 juni mag er eventueel wel gevoetbald worden op de kunstgrasvelden, MAAR er zijn geen faciliteiten beschikbaar .....

  • De kantine is deze periode gesloten.
  • Er kan geen gebruik worden gemaakt van de kleedkamers.
  • Vanwege het onderhoud kan het gebeuren dat de goals van het veld zijn gehaald, dat er geen netten in de goals hangen, of dat het ballennet achter de goals niet aanwezig is.

In de periode van 23 juni – 14 juli is de kantine alleen open voor speciaal aangemelde activiteiten en evenementen, zoals bijv. de wedstrijd VVOG – PEC Zwolle en enkele informatie avonden voor ouders.

Zomerstop

Vanwege de zomervakantie geldt er een zomerstop voor VVOG van 14 juli tot 14 augustus.

In deze periode vinden er dus geen activiteiten plaats, met een enkele uitzondering zoals bijv. de Zuider Zee Cup en de aanwezigheid van het nationaal Dames voetbalteam van IJsland.

Lees bericht

Een Superlot voor de mannen van de JO19-1

16-10-2017

Weer een team dat een Superlot afneemt en daarmee kans maakt op mooie prijzen. Iedere Superlot is goed voor 50 reguliere loten. Als extra prijs kan er een clubfeest t.w.v. € 5.000,00 worden gewonnen. Het belangrijkste van alles is dat we met elkaar de club steunen. De JO19-1 geeft het stokje door aan de andere JO19 teams.

Lees bericht

Voorlichtingsavond spelregelbewijs

16-10-2017

De voorlichtingsavond voor het KNVB-spelregelbewijs voor 2e jaars JO17 / MO17 - spelers/speelsters gaat vanavond (16 oktober) niet door vanwege het ontbreken van aanmeldingen van deelnemers.

Lees bericht

Kom morgen op de fiets naar VVOG

13-10-2017

Zaterdag 14 oktober zijn er meerdere evenementen op De Strokel. Wij ontvangen ONS Sneek. Deze wedstrijd mag je niet missen. Onze jongens zijn scherp en gaan ons morgen trakteren op een mooie pot voetbal. Kom morgen lekker op de fiets.

Nieuwsoverzicht Archief