Vrijwilligerswerk gedaan? Lever nu uw activiteitenkaart in!

5 Juni 2017 / Vrijwilligerscommissie / Vrijwilligers
Het jubileumseizoen 2016/2017 is bijna ten einde. We mogen terugkijken op een prachtig jaar, met hoogte en dieptepunten.
Ook dit jaar heeft VVOG veel hulp gehad van haar vaste vrijwilligers en van leden die hun handen uit de mouwen hebben gestoken om het voetbal en alles wat daarbij hoort mogelijk te maken.
Aan iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen: hulde en hartelijk dank voor jullie hulp! Jullie zijn onmisbaar voor onze club.
 
Voor de vrijwilligers die gebruik hebben gemaakt van de activiteitenkaart: er is nog tijd om deze activiteitenkaart in te leveren.
Doe dit voor zaterdag 17 juni 2017 in het postvak van de vrijwilligerscommissie in het wedstrijdsecretariaat of scan de kaart (voor– en achterzijde!) en mail deze naar vrijwilligers@vvog.nl.
Zorg dat op de achterzijde van de kaart de bestede uren volledig zijn ingevuld (en afgetekend) en dat op de voorzijde de gegevens duidelijk leesbaar zijn vermeld.
Na ontvangst van de volledig ingevulde kaart storten wij het bedrag van de vrijwilligersbijdrage dan zo snel mogelijk terug.
 
Nogmaals dank voor jullie inzet en op naar volgend seizoen!
 
De vrijwilligerscommissie
Lees bericht

Grote Clubactie 2017 - nog een week om loten te verkopen

19-10-2017

Zaterdag 28 oktober willen we graag alle lotenboekjes terug. Wat spreken we daar met elkaar over af....... 

Lees bericht

Ook VVOG 5 koopt een Superlot

19-10-2017

Het vijfde sluit aan in de rij van kanshebbers op de superprijs, een feestavond ter waarde van € 5.000,00 voor de vereniging. Mocht de prijs op het lotnummer van dit team vallen dan zitten we gebakken.

Lees bericht

Steun VVOG in de Rabobank Randmeren Clubkas Campagne

18-10-2017

Rabobank Randmeren organiseert jaarlijks de Rabobank Clubkas Campagne en verdeelt € 70.000,-. Stem op VVOG en help 

Nieuwsoverzicht Archief