Vrijwilligerswerk gedaan? Lever nu uw activiteitenkaart in!

5 Juni 2017 / Vrijwilligerscommissie / Vrijwilligers

Het jubileumseizoen 2016/2017 is bijna ten einde. We mogen terugkijken op een prachtig jaar, met hoogte en dieptepunten.
Ook dit jaar heeft VVOG veel hulp gehad van haar vaste vrijwilligers en van leden die hun handen uit de mouwen hebben gestoken om het voetbal en alles wat daarbij hoort mogelijk te maken.
Aan iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen: hulde en hartelijk dank voor jullie hulp! Jullie zijn onmisbaar voor onze club.
 
Voor de vrijwilligers die gebruik hebben gemaakt van de activiteitenkaart: er is nog tijd om deze activiteitenkaart in te leveren.
Doe dit voor zaterdag 17 juni 2017 in het postvak van de vrijwilligerscommissie in het wedstrijdsecretariaat of scan de kaart (voor– en achterzijde!) en mail deze naar vrijwilligers@vvog.nl.
Zorg dat op de achterzijde van de kaart de bestede uren volledig zijn ingevuld (en afgetekend) en dat op de voorzijde de gegevens duidelijk leesbaar zijn vermeld.
Na ontvangst van de volledig ingevulde kaart storten wij het bedrag van de vrijwilligersbijdrage dan zo snel mogelijk terug.
 
Nogmaals dank voor jullie inzet en op naar volgend seizoen!
 
De vrijwilligerscommissie
Lees bericht

Juich morgen om 14:30u VVOG naar de winst!

02-06-2023

VVOG speelt morgen -zaterdag- om 14:30uur de super belangrijke wedstrijd tegen Smitshoek en kan daarbij jouw steun goed gebruiken!

Lees bericht

VVOG MO20-1 KAMPIOEN!

01-06-2023

Dromen, durven, doen. Na een seizoen hard werken en als team doorgroeien, werden de meiden van de MO20-1 afgelopen zaterdag kampioen 2e klasse.

Lees bericht

G-team kampioen!

01-06-2023

G1 kampioen in Zwolle.

Nieuwsoverzicht Archief