90 jarig jubileum feestelijk gevierd

28 Mei 2017 / Redactie / Algemeen

Het 90 jarig jubileum van onze Voetbal Vereninging Ons Genoegen is feestelijk gevierd.

Op vrijdag 12 mei vond de jubileumreceptie plaats. Leden, Vrijwilligers en oud-spelers waren aanwezig om samen van het jubileum te genieten. Voorzitter Fred Moll had mooie woorden over voor het verleden maar ook voor de toekomst van VVOG. Tijdens de receptie werd er ook een toespraak gehouden door de wethouder van Sport van Harderwijk, Christianne van der Wal. Zij was vooral heel trots op wat VVOG op maatschappelijk en sportief vlak betekend voor Harderwijk en omgeving.

Tijdens de receptie werden er ook een paar bekende VVOG’ers in het zonnetje gezet. Laurens Sloot, Jan Jansen, Willem Blom, Ben Bruins en Willem Lubbersen kregen uit handen van Fred Moll het speltje voor leden van verdiensten. Herman Dekker kreeg zelfs de titel van erelid voor zijn inzet en passie voor VVOG.

Op zaterdag 20 mei stond het grote jubileumfeest op het programma. Voorafgaand aan het feest werd er een jubileumwedstrijd gespeeld tussen het kampioensteam van 96-97 en het eerste team van nu. Het kampioensteam hield knap stand maar verloor toch in een spektakelstuk met 6-4. Na de wedstrijd barstte het feest los. Grote artiesten als John de Bever en Stek Ekkel waren naar de Strokel toegekomen om de kantine op zijn kop te zetten. Daarnaast zorgde Jan Jurrien Hop met zijn special act ook voor veel vermaak onder de feestgangers.

Het waren twee prachtige weken waarin iedereen zichtbaar genoot. Het jubileumfeest betekende ook het einde van een prachtig seizoen voor VVOG. Op sportief gebied hebben zowel het eerste als de jeugdteams grote stappen gemaakt. We hopen dat u volgend jaar weer met veel plezier naar VVOG toe komt om er weer een gezellig en succesvol seizoen van te maken.

Op naar het 100 jarig bestaan van de mooiste club van Harderwijk!

Receptie 90-jarig bestaan

Feest 90-jarig bestaan

Lees bericht

Een Superlot voor de mannen van de JO19-1

16-10-2017

Weer een team dat een Superlot afneemt en daarmee kans maakt op mooie prijzen. Iedere Superlot is goed voor 50 reguliere loten. Als extra prijs kan er een clubfeest t.w.v. € 5.000,00 worden gewonnen. Het belangrijkste van alles is dat we met elkaar de club steunen. De JO19-1 geeft het stokje door aan de andere JO19 teams.

Lees bericht

Voorlichtingsavond spelregelbewijs

16-10-2017

De voorlichtingsavond voor het KNVB-spelregelbewijs voor 2e jaars JO17 / MO17 - spelers/speelsters gaat vanavond (16 oktober) niet door vanwege het ontbreken van aanmeldingen van deelnemers.

Lees bericht

Kom morgen op de fiets naar VVOG

13-10-2017

Zaterdag 14 oktober zijn er meerdere evenementen op De Strokel. Wij ontvangen ONS Sneek. Deze wedstrijd mag je niet missen. Onze jongens zijn scherp en gaan ons morgen trakteren op een mooie pot voetbal. Kom morgen lekker op de fiets.

Nieuwsoverzicht Archief