Laatste training van de VVOG Voetbal Academie van 2016

8 December 2016 / Jeugdcommissie / Jeugd

Afgelopen vrijdag 2 december vond voorlopig de laatste training van de VVOG Voetbal Academie plaats. Meer dan 70 kinderen hebben de afgelopen periode o.l.v. Maud Lodder, Hessel Lodder, Marco Roelofsen en Henk Drost twee modules afgewerkt.

Centraal stond elke keer loopscholing en techniektraining. Er werd getraind op snel voetenwerk, schijnbewegingen, passen-trappen, schijnbewegingen en loopscholing. Na elke module kregen de kinderen een certificaat uitgereikt. Elke module bestond uit 6 trainingen.

Vrijdag werd module twee afgesloten en na afloop kregen de enthousiaste kinderen hun wel verdiende certificaat.

In het voorjaar van 2017 zal er worden gestart met module 3. Ook dan kunnen alle kinderen zich weer gratis inschrijven. We zullen ruim voor die tijd wat van ons laten horen. We rekenen naast de bekende gezichten in de 2 e seizoenshelft ook op nieuwe gezichten.

Dit is tevens een speciale oproep aan de trainers en leiders om de VVOG Voetbal Academie onder de aandacht van de spelers te brengen.

Fijne feestdagen!!!

Voetbalacademie

Lees bericht

Benieuwd wat je kunt winnen met de loterij?

22-02-2020

Neem een kijkje bij de prijzen!

Lees bericht

Nieuws van Thomas Vossebelt

21-02-2020

Menigeen zag Thomas Vossebelt uitvallen in de derby tegen DVS’33. En iedere rechtgeaarde VVOG’er weet dat een Vossebelt niet zomaar het veld afgaat (en al helemaal niet tegen onze buren).

Lees bericht

Selectienieuws: Hop gaat, Randy verlengt

20-02-2020

Helaas is de technische commissie er niet in geslaagd om Jan-Jurriën Hop te behouden voor VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief