Sinterklaas op bezoek bij de jeugd van VVOG

1 December 2016 / Jeugdcommissie / Jeugd

Het was woensdagmiddag weer een ouderwets gezellig Sinterklaasfeest in de kantine van VVOG. De leden van onze F teams en Voetbalschool Dolfijn waren allemaal uitgenodigd.

De jeugdcommissie had samen met een team geweldig vrijwilligers de zaakjes weer tot in de puntjes voorbereid zodat Sinterklaas met al zijn Pieten sfeervol konden worden onthaald. Voorzitter Gert Jan Krop sprak de Sint en alle aanwezige plechtig toe. Ook de aanwezigheid van ouders, opa’s en oma’s zorgde voor een gezellige sfeer.

Ook dit jaar had Sinterklaas weer een selectie van zijn beste Zwartepieten meegenomen. Naast de DJ piet, de regelpiet en de chef van de pepernotenbakkerij waren ook weer van de partij. Opvallend is de liefde van Sinterklaas voor VVOG. Al jaren volgt hij de ontwikkelingen van onze vereniging. De Sint laat weten trost te zijn op het enthousiasme van de jeugdleiders en trainers die de kinderen zo goed begeleiden. Ook is Sinterklaas gelukkig met de betrokkenheid van zoveel ouders.

Sinterklaas weet ook dat wij volgend jaar (mei 2017) ons 90 jarig bestaan vieren. Ook dan zal er feest worden gevierd. Het doet Sinterklaas goed dat er bij VVOG veel aandacht aan het jeugdvoetbal wordt geschonken. Sinterklaas is zelfs op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen die de KNVB voor het jeugdvoetbal heeft geïntroduceerd. Kelvin Schiffmacher is namens de jeugdcommissie voorzitter van de werkgroep die alles met betrekking tot de nieuwe plannen gaat uitwerken in implementeren.

Er gaat voor de pupillen het nodige veranderen waarbij de vereniging ook weer nieuwe investeringen moet doen. Stiekem hoopt de jeugdcommissie op een kleine financiële injectie van Sinterklaas om de aanschaf van nieuw materiaal te bekostigen. Komende weekend zetten de commissieleden allemaal hun schoen dus wie weet ;-)

We kijken terug op een geslaagd feestje. De aanwezige leden kregen allemaal een cadeau. Sinterklaas liet voor de aanwezige leden een originele VVOG baseball cap achter. Wij danken alle vrijwilligers die door hun bijdragen dit feestje mogelijk hebben gemaakt.

Sinterklaas bij VVOG

Lees bericht

Benieuwd wat je kunt winnen met de loterij?

22-02-2020

Neem een kijkje bij de prijzen!

Lees bericht

Nieuws van Thomas Vossebelt

21-02-2020

Menigeen zag Thomas Vossebelt uitvallen in de derby tegen DVS’33. En iedere rechtgeaarde VVOG’er weet dat een Vossebelt niet zomaar het veld afgaat (en al helemaal niet tegen onze buren).

Lees bericht

Selectienieuws: Hop gaat, Randy verlengt

20-02-2020

Helaas is de technische commissie er niet in geslaagd om Jan-Jurriën Hop te behouden voor VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief