Sinterklaas en zijn zwarte Pieten bezoeken VVOG

25 November 2016 / Jeugdcommissie / Jeugd

Spelers van de JO9 en Voetbalschool Dolfijn geef je snel op bij je leider!!!

Woensdag 30 november 2016 bezoekt Sinterklaas met zijn Zwarte Pieten VVOG.

Afgelopen zaterdag heeft Harderwijk Sinterklaas en zijn zwarte Pieten weer met veel belangstelling in de haven ontvangen. Ook dit jaar weet Sinterklaas ook weer tijd vrij te maken om bij de mooiste voetbalvereniging van de Veluwe op bezoek te gaan. Het feest is voor de leden van de JO9 / F-teams en Voetbalschool Dolfijn.

De hoofdpiet heeft al laten weten dat het een doldwaas feest te worden. Hij brengt een hoop zwarte Pieten mee. Vanwege het drukke programma van Sinterklaas hebben we hem niet persoonlijk gesproken. Het tijdstip van het Sinterklaasfeest 2016 maken we ruim op tijd aan jullie bekend.

De pakjespiet heeft al gevraagd hoeveel cadeaus hij moet meenemen. Om hem daar zo snel mogelijk antwoord op te kunnen gegeven willen we uiterlijk volgende week woensdag 23 november voor 18.00 uur weten wie er allemaal komen.

Een speciaal verzoek aan de leiders van de F teams en trainers van de Voetbalschool Dolfijn zaterdag te inventariseren wie er woensdag 30 november van de partij zijn.

 

 

Lees bericht

Benieuwd wat je kunt winnen met de loterij?

22-02-2020

Neem een kijkje bij de prijzen!

Lees bericht

Nieuws van Thomas Vossebelt

21-02-2020

Menigeen zag Thomas Vossebelt uitvallen in de derby tegen DVS’33. En iedere rechtgeaarde VVOG’er weet dat een Vossebelt niet zomaar het veld afgaat (en al helemaal niet tegen onze buren).

Lees bericht

Selectienieuws: Hop gaat, Randy verlengt

20-02-2020

Helaas is de technische commissie er niet in geslaagd om Jan-Jurriën Hop te behouden voor VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief