Cursus pupillenscheidsrechter succesvol afgerond

21 Oktober 2016 / Scheidsrechterscommissie / Scheidsrechterszaken

Woensdag 19 oktober, een dag in de herfstvakantie, een mooie gelegenheid om een cursus pupillen scheidsrechter te organiseren en dat heeft de scheidsrechterscommissie van VVOG dan ook gedaan.

’s Morgens om 10.00 uur begonnen 18 jeugdspelers aan het theoretische deel van deze cursus (weet u op hoeveel meter van het doel de bal moet liggen bij een strafschop bij E en F teams?), en na de lunch was het tijd voor de praktijk. Hoe makkelijk lijkt het, maar hoe moeilijk kan het soms zijn?

En dan natuurlijk: de theorie is leuk, maar de praktijk is anders! Dankzij een aantal spelers uit onze E en F teams met hun begeleiders die ’s middags aanwezig waren –waarvoor wij ze allemaal heel hartelijk bedanken!- konden de cursisten  het geleerde in de praktijk brengen. Na het praktijk gedeelte werden de wedstrijden nog even nabesproken, en mochten de 7 dames en 11 heren hun welverdiende certificaat met de bijbehorende badge in ontvangst nemen.

Wij heten Diko, Conner, Denise, Niels, Dennis, Joost, Luuk. Julia, Melissa, Lilia, Jesse, Dani, Martijn, Lucas, Brit, Jelke, Ivana en Joris van harte welkom als scheidsrechter!  Binnenkort zult u ze ongetwijfeld als scheidsrechter in actie zien ergens op onze velden.

Scheidsrechter cursus

Lees bericht

Superlot voor het team van de kantine

18-10-2021

Elke thuiswedstrijd van VVOG 1 staan ze voor je klaar, het kantine team onder leiding van Jan Jansen. Samen hebben ze een Grote Clubactie Superlot gekocht.

Lees bericht

Selectie VVOG-1 neemt afscheid van Reind Poolen

17-10-2021

Het eerste elftal van VVOG heeft gisteren afscheid genomen van Reind Poolen. 

Lees bericht

Harderwijkse sportverenigingen hijsen de Regenboogvlag

11-10-2021

Ook bij VVOG is vandaag de Regenboogvlag gehesen.

Nieuwsoverzicht Archief