inleveren boekjes Grote Clubactie

21 Oktober 2016 / Jeugdcommissie / Jeugd

Zaterdag 29 oktober 2016 tussen 08.00 - 12.00 uur 

Beste spelers, jeugdleiders en trainers,

Wij zijn vorige maand met veel enthousiasme gestart met de Grote Clubactie. De verwachting is dat we hier met elkaar een mooi bedrag voor onze vereniging mee ophalen.

Er zijn door de organisatie prijzen beschikbaar gesteld om de personen en de teams die de meeste loten hebben verkocht te belonen.

We hebben een aantal weken ons best gedaan de loten te verkopen. Is het boekje nog niet helemaal leeg verkocht dan heb je nog een week de tijd.

Het inleveren van de boekjes:  Zaterdag 29 oktober 2016

Wij willen de boekjes graag per team (compleet/ tegelijk) ontvangen.

De ervaring heeft ons geleerd dat de uitvoering van dit eenvoudige en vriendelijke verzoek niet zonder enige inspanning van de leiders gaat. U doet de organisatie een groot plezier door hier gelijk mee aan de slag te gaan en volgende week alles in één keer in te leveren.

Wij zien u graag zaterdag 29 oktober tussen 08.00 – en 12.00 uur op het wedstrijdsecretariaat

Alvast hartelijk dank!

Namens, Koen, Henk, Harm, Guido, Goossen en Antonio!

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief