Orka's stromen door naar F6 en F7

15 Februari 2016 / Jeugdcommissie / Jeugd

Eerste talenten van de voetbalschool stromen door

Orka’s stromen door en vormen de F6 en F7

Na de winterstop is onze F sectie uitgebreid met twee nieuwe teams. De F6 en F7. De spelers komen rechtstreeks van de voetbalschool. Met trots presenteerden onze coördinatoren Arie van Dijk (good old Arie) en zijn collega Ben Jansen twee nieuwe teams.

De spelers en de club prijzen zich gelukkig met top begeleiders en een groep enthousiaste ouders. De F7 kan rekenen op de professionele begeleiding van de oud jeugdspeler van Ajax en voormalig eerste elftalspeler van VVOG, Peter Blom. Peter kan rekenen op de assistentie van de inmiddels ervaren trainer Damian Warner. Peter gaat zijn rol als jeugdleider voor de rest van dit seizoen combineren met zijn aandeel bij de voetbalschool. Zijn vaste collega Kasper Sloot is nu nog bij de voetbalscool betrokken maar maakt volgend seizoen de overstap naar de Fjes.

De F6 kan rekenen op de deskundige begeleiding van het duo Alice Vink en Jaap Vogelaar. Jeugdvoorzitter Gert Jan Krop is verheugd met de aanstelling van 4 top leiders en spreekt zijn waardering uit voor de ouders die zich als jeugdleider bij de club aanmelden.

Afgelopen zaterdag speelden onze helden van de F6 tegen VVOP F7. In de vroege ochtend verzamelden de spelers zich bij ons clubhuis. De leiders konden niet ontkennen dat er sprake was van enige spanning. Voor het eerst buiten de poorten van sportpark de Strokel spelen is best een hele beleving. De wedstrijd vond plaats op het echte gras. Het speelschema in Voorthuizen liet geen ruimte voor een wedstrijd op het hoofdveld. Nadat de koeien van het bijveld plaats hadden gemaakt voor onze helden werd het startsignaal afgegeven. De wedstrijd ging redelijk gelijk op.  Luna van de Mheen, het enige meisje van het team, was de eerst aangewezene het doel te verdedigen. De overige helden Aron, Sven Ilhami, Cas, Joap, Sander en Mats maakten het de thuisploeg alles behalve makkelijk. De vader van Mats Dikkeboom maakte een indrukwekkend videofilmpje van de wedstrijd. Hiervoor verwijs ik je graag naar de link. De enige juiste uitslag was winst voor de F6 van VVOG maar zoals vader Norbert terecht concludeerde was de wedstrijd net iets te kort. Met een stand van 4-3 bleven de punten in Voorthuizen maar kijken we terug op een geweldige wedstrijd van onze kanjers.  

Aanstaande zaterdag staat om 08.30 uur de wedstrijd VVOG F6 tegen de F7 van FC Horst op het programma. De F7 van ons gaat dan naar Voorthuizen en speelt om 08.45 uur tegen VVOP F7.

De jeugdcommissie wenst alle spelers en begeleiders heel veel succes.

 

 


Eerste wedstrijd van de F6

Lees bericht

Vuurwerkbeleid vanuit de KNVB

22-09-2019

Let op de forse boetes.....

Lees bericht

De introductie van de nieuwe sponsor pakketten 2019 – 2020

22-09-2019

Een team sponsoren kan nu nog sneller en eenvoudiger

Lees bericht

Info over de supportersbus

19-09-2019

Supportersvereniging ZAVO organiseert ook dit jaar weer busreizen

Nieuwsoverzicht Archief