Kostbaarheden voortaan veilig opbergen

9 November 2015 / Jeugdcommissie / Jeugd

VVOG biedt een veilige oplossing voor zaken die niet in de kleedkamer moeten worden achterlaten.

Vanaf heden is het mogelijk om kostbare zaken, die door de leiders worden verzameld, veilig op te bergen in onze nieuwe lockers/kluisjes. Zaterdag zijn de kluisjes/lockers en het nieuwe wedstrijdinformatieboekje voor de tegenstander in gebruik genomen. Op deze wijze proberen we met elkaar onze dienstverlening zo optimaal mogelijk te maken aldus Gert Jan Krop. Kelvin Schiffmacher, links op de foto voegt er aan toe dat in goede samenwerking met Johan Du Bois een uitstekende oplossing is gevonden voor het veiligstellen van kostbare zaken van de spelers.

Om diverse redenen is het onder de huidige omstandigheden alles behalve praktisch om onze kleedkamers op de wedstrijd dagen af te sluiten en leiders al dan niet tegen een borgsom een sleutel van de kleedmaker mee te geven.
Dit betekent dat we bewust met onze persoonlijke eigendommen om moeten gaan en met elkaar scherp moeten zijn op figuren die niets bij onze vereniging te zoeken hebben.  We zijn er in geslaagd om voor het veilig stellen van de persoonlijke kostbare zaken een passende oplossing te bieden. Wellicht dat het u al is opgevallen dat ons wedstrijd secretariaat is uitgebreid met lockers/kluisjes. 
De kostbare zaken die de leider wekelijks van het team inzamelt kunnen vanaf heden bij het secretariaat worden afgegeven. De spullen worden in uw aanwezigheid in een kluisje gedaan en de sleutel verdwijnt achter slot en grendel. Om te voorkomen dat sleutels worden kwijt gemaakt of kluisjes langere tijd in gebruik worden genomen is besloten de sleutel niet aan de gebruiker mee te geven.
Wij vragen u met klem gebruik te maken van deze mogelijkheid. Degene die de spullen komt afgeven haalt deze ook weer zelf op. Op deze wijze houden wij ook de controle en is de kans op bedrog minimaal.

Lees bericht

Ook een jaar lang gratis in de TINQ Fiat rijden?

18-02-2020

Ook dit jaar biedt TINQ weer een jaar lang gratis rijden in de TINQ Fiat aan.

Lees bericht

Verkoop en inleveren boekjes nieuwbouwloterij

13-02-2020

Doe mee en maak ook kans op mooie prijzen. Steun je vereniging voor de realisatie van de nieuwbouw.

Lees bericht

Ook eens een mooie voetbalreis maken? Kijk bij Equipo!

13-02-2020

Equipo is een van de meeste ervaren organisatie voor de mooiste voetbalreizen.

Nieuwsoverzicht Archief