Inschrijven voor Uit-toernooien

25 April 2018 / Toernooicommissie / Toernooien

Wees er snel bij want vol = vol!!

Net zoals wij, zijn veel verenigingen alweer druk bezig met de voorbereidingen van de voorjaarstoernooien. Sommige verenigingen hebben inmiddels medegedeeld dat het toernooi al vol is. Wacht dus niet te lang met inschrijven op de uit-toernooien waar je met je team aan mee wilt doen.

Hoe werkt het ook alweer?

Wil je weten voor welk toernooi je jouw team kunt inschrijven? Kijk dan op je eigen teampagina onder het kopje Toernooien. De beheerder van de teampagina is de enige die je team kan inschrijven door in te loggen op de teampagina en de status te veranderen van de beschikbare toernooien. Zodra de status is gewijzigd, zal er een email worden verzonden naar de desbetreffende vereniging met de aanmelding. Wanneer de vereniging de inschijving heeft bevestigd, zal er een mail naar de beheerder van jouw team worden verstuurd met de bevestiging van de deelname.

Kijk dus snel op je team pagina, schrijf je in en houd de website in de gaten voor meer nieuws rondom de toernooien.

Sportieve groeten van de toernooicommissie,
Ron Jansen en Dick Kooistra

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief