VVOG plaatjes sparen bij Winkelcentrum Drielanden!

11 September 2015 / Jeugdcommissie / Jeugd

De droom van deze VVOG leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere VVOG leden zijn volgend jaar verkrijgbaar bij Winkelcentrum Drielanden in Harderwijk.

Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden. 
 
Winkelcentrum Drielanden heeft ons bestuur enige tijd geleden benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is. In overleg met Winkelcentrum Drielanden is ervoor gekozen om binnen onze club de volgende leden/teams mee te laten draaien in deze plaatjesactie: Dolfijntjes, gehele F, E, D & C jeugd, MC1, MB1, B1, A1, JG1, G1, VVOG Zondag 1, Dames 1 & Heren 1. Van de overige A & B elftallen wordt een teamfoto in het boek opgenomen.
 
Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle betreffende leden op de foto verschijnen. Hiertoe zal er op zaterdag 19 en zaterdag 26 september een fotograaf aanwezig zijn op onze accommodatie. 

 

 
Om alles in goede banen te leiden wordt een schema opgesteld, welke via de betreffende coördinatoren gedeeld wordt met de trainers & leiders. Zorg dat je op tijd aanwezig bent! Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als je jezelf laat fotograferen zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie. 
 

Mis deze unieke kans niet!

Lees bericht

De introductie van de nieuwe sponsor pakketten 2019 – 2020

22-09-2019

Een team sponsoren kan nu nog sneller en eenvoudiger

Lees bericht

Info over de supportersbus

19-09-2019

Supportersvereniging ZAVO organiseert ook dit jaar weer busreizen

Lees bericht

Webshop kleding actie

19-09-2019

Speciale aanbieding voor leden!

Nieuwsoverzicht Archief