VVOG plaatjes sparen bij Winkelcentrum Drielanden!

11 September 2015 / Jeugdcommissie / Jeugd

De droom van deze VVOG leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere VVOG leden zijn volgend jaar verkrijgbaar bij Winkelcentrum Drielanden in Harderwijk.

Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden. 
 
Winkelcentrum Drielanden heeft ons bestuur enige tijd geleden benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is. In overleg met Winkelcentrum Drielanden is ervoor gekozen om binnen onze club de volgende leden/teams mee te laten draaien in deze plaatjesactie: Dolfijntjes, gehele F, E, D & C jeugd, MC1, MB1, B1, A1, JG1, G1, VVOG Zondag 1, Dames 1 & Heren 1. Van de overige A & B elftallen wordt een teamfoto in het boek opgenomen.
 
Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle betreffende leden op de foto verschijnen. Hiertoe zal er op zaterdag 19 en zaterdag 26 september een fotograaf aanwezig zijn op onze accommodatie. 

 

 
Om alles in goede banen te leiden wordt een schema opgesteld, welke via de betreffende coördinatoren gedeeld wordt met de trainers & leiders. Zorg dat je op tijd aanwezig bent! Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als je jezelf laat fotograferen zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie. 
 

Mis deze unieke kans niet!

Lees bericht

Ook een jaar lang gratis in de TINQ Fiat rijden?

18-02-2020

Ook dit jaar biedt TINQ weer een jaar lang gratis rijden in de TINQ Fiat aan.

Lees bericht

Verkoop en inleveren boekjes nieuwbouwloterij

13-02-2020

Doe mee en maak ook kans op mooie prijzen. Steun je vereniging voor de realisatie van de nieuwbouw.

Lees bericht

Ook eens een mooie voetbalreis maken? Kijk bij Equipo!

13-02-2020

Equipo is een van de meeste ervaren organisatie voor de mooiste voetbalreizen.

Nieuwsoverzicht Archief