VVOG maakt speerpunt van doorstroming jeugdtalenten

19 Juni 2015 / Redactie / Jeugd

Na Mustafa Kalkan kreeg kersverse A junior Tijmen van Straten een "Bijzonder Jeugdtalent Overeenkomst" aangeboden.

Het bestuur, de jeugdcommissie en Hoofd opleidingen Gerrit Hup met zijn companen hebben de volgende concrete stap gezet om VVOG jeugdtalenten te behouden en te begeleiden in de doorstroming naar onze hoofdmacht.

We kennen al meer jeugdspelers die doorgedrongen zijn tot het eerste elftal zoals Lars Kerver en onlangs Kevin van der Vlag en Nouafal Boutachkourt. Maar bestuur, jeugdcommissie en Hoofd opleidingen Gerrit Hup willen dat voor de toekomst gaan borgen via deze  "Bijzondere Talent Overeenkomst".

Bestuurslid Voetbalzaken Herman Dekker daarover: "Bijzonder Talent"-contract is een nieuw contract dat wij bij VVOG hebben geintroduceerd om het belang dat wij hechten aan de doorstroming van de eigen jeugd naar de top van ons prestatief voetbal te benadrukken. Dit contract zal zeer selectief worden aangeboden aan jeugdspelers waarin wij als VVOG grote mogelijkheden   voor de toekomst zien. Aan de ontwikkeling van de speler zal extra aandacht worden besteed.

Met dit contract spreken wij ons vertrouwen in de speler uit door een premie in het vooruitzicht te stellen als binnen 3 jaar aan de afgesproken verwachtingen (doorbraak richting het 1e elftal) wordt voldaan. Met het contract wordt ook beoogd VVOG-talenten blijvend aan VVOG te binden.

Hoofd opleiding Gerrit Hup voegt daar aan toe "Het is ook om een inspireerde werking uit te laten gaan richting andere talentvolle jeugdspelers".

We juichen deze ontwikkeling als stap aan een professionelere jeugdopleiding van harte toe.

 

 

Lees bericht

Benieuwd wat je kunt winnen met de loterij?

22-02-2020

Neem een kijkje bij de prijzen!

Lees bericht

Nieuws van Thomas Vossebelt

21-02-2020

Menigeen zag Thomas Vossebelt uitvallen in de derby tegen DVS’33. En iedere rechtgeaarde VVOG’er weet dat een Vossebelt niet zomaar het veld afgaat (en al helemaal niet tegen onze buren).

Lees bericht

Selectienieuws: Hop gaat, Randy verlengt

20-02-2020

Helaas is de technische commissie er niet in geslaagd om Jan-Jurriën Hop te behouden voor VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief