VVOG maakt speerpunt van doorstroming jeugdtalenten

19 Juni 2015 / Redactie / Jeugd

Na Mustafa Kalkan kreeg kersverse A junior Tijmen van Straten een "Bijzonder Jeugdtalent Overeenkomst" aangeboden.

Het bestuur, de jeugdcommissie en Hoofd opleidingen Gerrit Hup met zijn companen hebben de volgende concrete stap gezet om VVOG jeugdtalenten te behouden en te begeleiden in de doorstroming naar onze hoofdmacht.

We kennen al meer jeugdspelers die doorgedrongen zijn tot het eerste elftal zoals Lars Kerver en onlangs Kevin van der Vlag en Nouafal Boutachkourt. Maar bestuur, jeugdcommissie en Hoofd opleidingen Gerrit Hup willen dat voor de toekomst gaan borgen via deze  "Bijzondere Talent Overeenkomst".

Bestuurslid Voetbalzaken Herman Dekker daarover: "Bijzonder Talent"-contract is een nieuw contract dat wij bij VVOG hebben geintroduceerd om het belang dat wij hechten aan de doorstroming van de eigen jeugd naar de top van ons prestatief voetbal te benadrukken. Dit contract zal zeer selectief worden aangeboden aan jeugdspelers waarin wij als VVOG grote mogelijkheden   voor de toekomst zien. Aan de ontwikkeling van de speler zal extra aandacht worden besteed.

Met dit contract spreken wij ons vertrouwen in de speler uit door een premie in het vooruitzicht te stellen als binnen 3 jaar aan de afgesproken verwachtingen (doorbraak richting het 1e elftal) wordt voldaan. Met het contract wordt ook beoogd VVOG-talenten blijvend aan VVOG te binden.

Hoofd opleiding Gerrit Hup voegt daar aan toe "Het is ook om een inspireerde werking uit te laten gaan richting andere talentvolle jeugdspelers".

We juichen deze ontwikkeling als stap aan een professionelere jeugdopleiding van harte toe.

 

 

Lees bericht

Vuurwerkbeleid vanuit de KNVB

22-09-2019

Let op de forse boetes.....

Lees bericht

De introductie van de nieuwe sponsor pakketten 2019 – 2020

22-09-2019

Een team sponsoren kan nu nog sneller en eenvoudiger

Lees bericht

Info over de supportersbus

19-09-2019

Supportersvereniging ZAVO organiseert ook dit jaar weer busreizen

Nieuwsoverzicht Archief