Morgen wederom groot ING jeugdtoernooi bij VVOG

29 Mei 2015 / Redactie / Jeugd

Een superpluim voor de organisatie en alle vrijwilligers vorige week. Morgen gaan ze dat herhalen met weer een fantastisch ING Jeugdtoernooi

Zaterdagmorgen 30 mei zal het weer superdruk zijn bij VVOG, want na het spraakmakende toernooi van de D- en F pupillen van vorige week waaraan maar liefst 65 teams deelnamen, is het nu de beurt aan de allerjongsten (Dolfijntjes en AutoFlevo F-League) de meisjes B en C én de E-pupillen.

Meisjesvoetbal leeft, ook bij VVOG en we zijn trots, dat we het meisjes B en C toernooi kunnen presenteren met ,naast VVOG, deelname van onder meer SVZW, Hoogland, Roda '46, Driebergen en Woudenberg. De meisjes beginnen om 9.00 uur en om 13.00 is de prijsuitreiking.

Om 9.15 gaat het Auto Flevo F-league toernooi van start met deelname van Hooglanderveen, AFC Quick 1890 en onze buur Zwart Wit. Als de dappere deelnemers uitgestreden zijn, zal om 11.45 de prijsuitreiking plaatsvinden.

En dan hebben zich maar liefst 18 teams aangemeld voor het grote ING E-pupillen toernooi dat om 13.30 begint en om ongeveer 17.00 afgelopen zal zijn. Teams van Hoevelaken, Hierden, Lunteren, Woudenberg,VVOG en SDCP Putten strijden om de hoogste eer van deze dag.

En net als vorige week is onze hoofdsponsor uiteraard de ING maar ook ondernemers als JUMBO Tweelingstad, het JOGG, Schilderbedrijf Kluinhaar, Careander en Solutions for Financials die er voor zorgen dat er weer een TOP-evenement bij VVOG gaat plaatsvinden.

Het toernooi en al die deelnemers verdienen het, dat er morgen een gezellige drukte zal zijn om aan te moedigen, een bakkie te doen, effe bij te beppen kortom te genieten van een prachtige toernooi dag bij VVOG.

Wij wensen alle voetballers, vrijwilligers en vaders, moeders, ooms, tantes, broers en zusters en al die anderen een warme VVOG familiedag toe.

Tot slot nog dit. We zijn echt -om het in goed nederlands te zeggen- "flabbergasted" door de wijze waarop de organisatie en de VVOG vrijwilligers vorige week VVOG op de kaart hebben gezet met het D- en F-pupillen toernooi. Een beter visite kaartje hadden we niet kunnen afgeven. Een superpluim is dan ook meer dan op zijn plaats.

 

Lees bericht

Vuurwerkbeleid vanuit de KNVB

22-09-2019

Let op de forse boetes.....

Lees bericht

De introductie van de nieuwe sponsor pakketten 2019 – 2020

22-09-2019

Een team sponsoren kan nu nog sneller en eenvoudiger

Lees bericht

Info over de supportersbus

19-09-2019

Supportersvereniging ZAVO organiseert ook dit jaar weer busreizen

Nieuwsoverzicht Archief