Tweede Train de Trainer bijeenkomst

20 Maart 2015 / Hoofd Jeugd Opleiding / Jeugd

Woensdagavond 18 maart was het druk in het jeugdsecretariaat bij VVOG. Hier werd de 2e Train de Trainer bijeenkomst gehouden.

Alhoewel de opkomst minder was dan de eerste bijeenkomst in november kan worden teruggekeken op wederom een geslaagde en zinvolle sessie. 

Micha Ruitenberg en Gerrit Hup hadden voor deze Train de Trainer bijeenkomst het thema “Training geven kan je leren” meegegeven. Het accent werd hierbij gelegd op de didactiek ofwel hoe kennis, vaardigheden en leerhoudingen of attitudes door een trainer kunnen worden overgebracht aan jeugdspelers. 

De avond begon met een theorie gedeelte dat door Micha aan de hand van een PowerPoint presentatie werd verzorgd. Tijdens de koffiepauze werd gezamenlijk door de aanwezigen de training op basis van een probleemstelling voorbereid waarna er door een drietal ieder een gedeelte van de training werd gegeven. De rest van de aanwezigen was gewillig “slachtoffer” en onderging de training op het hoofdveld.  Hierna werd er geëvalueerd over de wijze waarop de drie trainers hun bedoelingen hadden overgebracht op de groep.  

Na afloop werd er door de enthousiaste aanwezigen een aantal suggesties gedaan voor de volgende Trainer de Trainer bijeenkomst die dit seizoen nog zal gaan plaatsvinden.

Lees bericht

Vuurwerkbeleid vanuit de KNVB

22-09-2019

Let op de forse boetes.....

Lees bericht

De introductie van de nieuwe sponsor pakketten 2019 – 2020

22-09-2019

Een team sponsoren kan nu nog sneller en eenvoudiger

Lees bericht

Info over de supportersbus

19-09-2019

Supportersvereniging ZAVO organiseert ook dit jaar weer busreizen

Nieuwsoverzicht Archief