VVOG zoekt jeugdleiders en -trainers

19 Augustus 2008 / Redactie / Jeugd




door Gerrit Hup

Het aantal jeugdleden bij VVOG is weer gestegen en dat betekent dat er dit seizoen weer een groot aantal jeugdteams zijn ingeschreven bij de KNVB. Gelukkig hebben zich de afgelopen periode een aantal mensen aangemeld om zich in te zetten als leider / trainer van een jeugdteam.
Toch zijn nog niet alle jeugdteams voorzien van leiders en trainers. Met name bij een aantal juniorenteams zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers die op de wedstrijddagen een team willen begeleiden.


Ook zijn wij nog op zoek naar geschikte trainers voor de jeugdselectieteams A2, B2 en C2. Deze teams trainen tweemaal per week van 18.30 uur tot 20 uur. Ook het team meisjes B zoekt nog een trainer/ster. Binnen VVOG is er overigens de mogelijkheid om onder bepaalde voorwaarden kosteloos een jeugdtrainerscursus te volgen.
Wilt u graag invulling geven aan één van beide functies binnen de jeugdafdeling van VVOG of wilt u informatie over het jeugdleider- of jeugdtrainerschap dan kunt u contact opnemen met het hoofd opleidingen Gerrit Hup, tel. 06-53357157.
Ook kunt u zich aanmelden via de VVOG site.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Lees bericht

Kafumba Cherif naar VVOG

14-04-2024

Kafumba Cherif speelt vanaf aankomend seizoen voor VVOG.

Lees bericht

Nieuws over de staf van VVOG O23

12-04-2024

Zoals bekend zal VVOG gaan starten met VVOG O23 en wordt Egbert Kragt hier de hoofdtrainer van.

Lees bericht

Zaterdag is Sam Kuijpers pupil van de week

12-04-2024

Zaterdag 12 april is Sam Kuijpers pupil van de week bij de wedstrijd VVOG - Quick '20.

Nieuwsoverzicht Archief