E-clinic druk bezocht

11 Februari 2015 / Redactie / Jeugd

Het was een drukte van jewelste op het hoofdveld van VVOG tijdens de door Monopole gesponsorde E-clinic.

Alle twaalf E teams van VVOG waren goed vertegenwoordigd dinsdagavond. Om 18:30 werden de jongens en meisjes in de kantine toe gesproken door Kelvin Schiffmacher namens de Jeugdcommissie en door Wesley Bies namens de organisatie.

Na een korte uitleg gingen alle jongens en meisjes het veld op waar de spelers van VVOG 1 de kinderen op stonden te wachten en konden de ouders met een bakje koffie in de hand langs het veld de kinderen in actie zien.

De E1 t/m E6 gingen op de ene helft van het veld aan de gang en de E7 t/m E12 op de andere helft. Aan beide kanten waren 6 oefeningen uitgezet die werden begeleid door de spelers van VVOG 1.

Na afloop kwam iedereen weer samen in de kantine. Organisator Ron Jansen bedankte iedereen voor de leuke avond en had voor de kinderen nog een versnapering met drinken in petto.

Mannen, staf en begeleiding van het eerste bedankt, Ron Jansen die tekende voor de organisatie samen met de jeugdcommissie, dit was voor herhaling vatbaar. Het was een mooie avond daar bij VVOG. Kijk er de foto's nog maar eens op na. Als laatste willen we sponsor Monopole bedanken voor het mogelijk maken van deze avond.

 

E-clinic

Lees bericht

Ook een jaar lang gratis in de TINQ Fiat rijden?

18-02-2020

Ook dit jaar biedt TINQ weer een jaar lang gratis rijden in de TINQ Fiat aan.

Lees bericht

Verkoop en inleveren boekjes nieuwbouwloterij

13-02-2020

Doe mee en maak ook kans op mooie prijzen. Steun je vereniging voor de realisatie van de nieuwbouw.

Lees bericht

Ook eens een mooie voetbalreis maken? Kijk bij Equipo!

13-02-2020

Equipo is een van de meeste ervaren organisatie voor de mooiste voetbalreizen.

Nieuwsoverzicht Archief