E-clinic druk bezocht

11 Februari 2015 / Redactie / Jeugd

Het was een drukte van jewelste op het hoofdveld van VVOG tijdens de door Monopole gesponsorde E-clinic.

Alle twaalf E teams van VVOG waren goed vertegenwoordigd dinsdagavond. Om 18:30 werden de jongens en meisjes in de kantine toe gesproken door Kelvin Schiffmacher namens de Jeugdcommissie en door Wesley Bies namens de organisatie.

Na een korte uitleg gingen alle jongens en meisjes het veld op waar de spelers van VVOG 1 de kinderen op stonden te wachten en konden de ouders met een bakje koffie in de hand langs het veld de kinderen in actie zien.

De E1 t/m E6 gingen op de ene helft van het veld aan de gang en de E7 t/m E12 op de andere helft. Aan beide kanten waren 6 oefeningen uitgezet die werden begeleid door de spelers van VVOG 1.

Na afloop kwam iedereen weer samen in de kantine. Organisator Ron Jansen bedankte iedereen voor de leuke avond en had voor de kinderen nog een versnapering met drinken in petto.

Mannen, staf en begeleiding van het eerste bedankt, Ron Jansen die tekende voor de organisatie samen met de jeugdcommissie, dit was voor herhaling vatbaar. Het was een mooie avond daar bij VVOG. Kijk er de foto's nog maar eens op na. Als laatste willen we sponsor Monopole bedanken voor het mogelijk maken van deze avond.

 

E-clinic

Lees bericht

Vuurwerkbeleid vanuit de KNVB

22-09-2019

Let op de forse boetes.....

Lees bericht

De introductie van de nieuwe sponsor pakketten 2019 – 2020

22-09-2019

Een team sponsoren kan nu nog sneller en eenvoudiger

Lees bericht

Info over de supportersbus

19-09-2019

Supportersvereniging ZAVO organiseert ook dit jaar weer busreizen

Nieuwsoverzicht Archief