CRH Structural wedstrijdsponsor bij VVOG -Excelsior '31

14 Februari 2015 / Redactie / Sponsors

CRH Structural is dit seizoen één van de belangrijke hoofdsponsoren en zaterdag wedstrijdsponsor tijdens VVOG-Excelsior '31.

Het was goudsponsor Van Wijnen die voor het eerste contact zorgde tussen commercieel directeur Henk Schaap van CRH Structural en vanaf het prille begin voelde dat heel natuurlijk en goed. Het VVOG businessplan voor CRH Structural was helder in de samenwerking en opdracht. CRH Structural wil met de sponsoring de binding tussen dit Harderwijkse bedrijf (beter bekend als Kalkdzandsteenfabriek Calduran) en de Harderwijkse samenleving nadrukkelijker in beeld brengen en VVOG biedt haar netwerk aan contacten aan waarmee CRH Structural op zoek kan gaan naar commerciële samenwerking.

Zaterdag komt bijvoorbeeld een delegatie van de Businessclub van Excelsior '31 op bezoek. Een club die traditiegebouw veel bouwondernemers kent. De Grote Sponsoravond van 12 februari "Praten over passie" met Jan van Halst, Dries van den Berg en Henk Schaap zelf, kent een bouwgerelateerd karakter en zal -dat is nu al helder- druk bezocht gaan worden. En dan is er ook nog de deelname van Henk Schaap als innovatief ondernemer in het Innovatieforum waaraan onder meer ook zal Bart Verhaeghe, voorzitter van Club Brugge zal deelnemen.

CRH Structural is eigenlijk de optelsom van vijf merken die door een sterke samenwerking een uitzonderlijk breed assortiment met alle wand-, vloer- en casco-oplossingen voor de woning- en utiliteitsbouw kan bieden, waarbij innovatie en duurzaamheid de vertrekpunten zijn. De activiteiten van CRH Structural zijn afgestemd op het gehele bouwproces, van ontwerp-, architecturale of constructieve ondersteuning, tot de levering van de producten met eventuele montage van het complete casco voor de bouwer of aannemer. Opdrachtgevers mogen van CRH Structural innovatieve en duurzame producten en oplossingen verwachten die het bouwproces verbeteren en versnellen voor zowel de woning-als de utiliteitsmarkt.

Zaterdag is CRH Structural dus ónze wedstrijdsponsor om daarmee de goede samenwerking te onderstrepen. Wij wensen CRH Structural en VVOG dan ook alle succes toe.

 

Lees bericht

Haringparty 2019 doneert prachtig bedrag aan VVOG

17-06-2019

Donderdagavond 13 juni jl. was het weer zover: de 13e editie van de Haringparty.

Lees bericht

Klimmen JO11-1

16-06-2019

7 juni was het eindelijk zover: de JO11-1 ging klimmen in het klimbos Harderwijk.

Lees bericht

Scheidsrechter planner gezocht!

16-06-2019

Affiniteit met het mooie scheidsrechter vak is niet perse nodig.

Nieuwsoverzicht Archief