Vitalski goes Dutch

19 November 2014 / Sponsorcommissie / Sponsors

Daar moet u echt bij zijn. Het tweede optreden van de Vlaamse woordkunstenaar Vitalski. VVOG Businessrelaties en die het willen worden zijn van harte welkom
 

 

Op veler verzoek van de leden haalt de Businessclub van VVOG de bekende Vlaamse cabaretier Vitalski naar Nederland. Op donderdag 20 november staat hij weer op de planken in kasteel De Essenburgh te Hierden met de Nederlandse première van zijn nieuw show: Vitalski Goes Dutch.

Evenals zijn vorige programma ‘Daar sta iemand’ gaat het er bij Vitalski weer lachstuipend aan toe.‘Vitalski Goes Dutch’ is een avondvullende comedyvoorstelling van Vlaanderens grootmeester in de hilarische vertelkunst. De komende comedyvoorstelling gaat over zijn liefdesrelatie met een turnlerares, over zijn honger naar een pizza en boven alles over zijn vorige reis naar Nederland. De voorstelling wordt gesponsord door Kasteel De Essenburgh, Drukkerij Bolhuis, Varenhof en Broad Communications Company BV.

De voorstelling is niet alleen toegankelijk voor leden van de Businessclub van VVOG, maar ook voor degenen die VVOG Businessrelatie willen worden.Aanmelden kan bij Frances de Ligt van Broad Communications Company BV. Dat kan telefonisch via 0341 – 436060 of via de mail: frances@broadcomm.nl.

Lees bericht

Langer doortrainen

05-06-2020

Een meevaller....

Lees bericht

Yassine el Hanoudi naar VVOG!

02-06-2020

De TC is erin geslaagd om Yassine el Hanoudi (27) vast te leggen voor komend seizoen. De multifunctionele speler (verdediging en middenveld) is afkomstig van LRC uit Leerdam en speelde twee jaar geleden al eens tegen VVOG toen hij nog de kleuren van Magreb ‘90 verdedigde.

Lees bericht

Voorlopige teamindeling jeugdteams

02-06-2020

Benieuwd wie in welk team is ingedeeld? Bekijk nu de voorlopig indeling van de jeugdteams.

Nieuwsoverzicht Archief