Belangrijk sponsornieuws

30 Juni 2014 / Sponsors

We nemen afscheid van hoofdsponsoren maar verwelkomen ook de nieuwe. En verder veel nieuws over het komende Businessclub seizoen.

Afscheid nemen doet pijn !.
We nemen afscheid van drie hoofdsponsoren.
Bangma Verpakkingen BV heeft ons in de afgelopen 2 seizoenen als gulle hoofdsponsor geweldig geholpen om het sponsorniveau te continueren en daar zijn wij het bedrijf zeer dankbaar voor. Het bedrijf wil de sponsoractiviteiten concentreren rond haar locaties en heeft er daarom voor gekozen om het contract niet meer te verlengen. Dat is uiteraard jammer maar we zien terug op een goede relatie en zijn blij met de steun in de afgelopen seizoenen. In een goed gesprek hebben we op gepaste wijze afscheid genomen.

Ook het contract met hoofdsponsor Wouter de Graaf wordt niet verlengd. Al langer was helder dat de contractperiode maximaal 3 jaar zou zijn en verlenging niet aan de orde, maar we zijn uiteraard zeer vereerd dat wij de naam van dit mooie bedrijf hebben mogen uitdragen.

Per 1 oktober 2014 zullen we ook afscheid nemen van de grondlegger van de VVOG Football Academy namelijk TimeFlex Payrolling. Zonder dit bedrijf (en uiteraard de andere sponsoren Marinus Jansen Makelaars, OSP en het Dolfinarium) was het niet  mogelijk geweest om de TimeFlex Football Academy van VVOG tot zo'n geweldig succes te maken. Alle woorden van dank schieten dan ook te kort. De blije gezichten van al die VVOG jongens en meisjes die aan de VVOG clinics mee hebben gedaan vertolken des te beter wat we bedoelen. Het doel van de TimeFlex Football Academy was om het voetbalplezier, talentontwikkeling en de voetbaltoernooien een fikse boost te geven. Nu dat is gelukt, gaat het bedrijf zich richten op andere vormen van ondersteuning. Dat kan zeker op projectbasis bij VVOG zijn maar ook bij andere organisaties.

VVOG wint ING Pitch.
We zijn voor onze regio winnaar geworden van de landelijke ING pitch en daar zijn we enorm trots op. Het betekent, dat de ING in de komende drie seizoenen VVOG hoofdsponsor zal zijn . Daar hoort uiteraard de uitstraling bij met de bekende boarding en shirtreclame maar daarnaast gaan zij het stokje overnemen van TimeFlex Payrolling en zullen ze (samen met de andere sponsoren)  hoofdsponsor worden van de VVOG Football Academy .

Ons Dolfinarium.
Harderwijk, het Dolfinarium en VVOG zijn aan elkaar verbonden en dat is bezegeld in een een helemaal te gek aanbod van het Dolfinarium waar we jullie later nog meer over gaan vertellen.

Nieuwe VVOG sponsoren.
Naast de nieuwe hoofdsponsoren heten we van harte welkom bij onze VVOG familie:

  1. MBM, specialisten in financiën, personele en fiscale zaken.
  2. Boeve Registeraccountants en
  3. Uitzendbureau Performans welkom als nieuwe sponsoren.

Plannen van de VVOG Businessclub voor het nieuwe seizoen.
We willen vooral meer ondernemers uit de regio Harderwijk bereiken en hen vragen om met ons mee te doen de ambities van onze club waar te maken: Op den duur voetballen op topklasseniveau, plezier en talentontwikkeling van de jeugd, bijzondere aandacht voor het g-voetbal en het damesvoetbal, aandacht voor de relatie sport en onderwijs en sport en maatschappij en actief participeren in maatschappelijke vraagstukken rond duurzaamheid, bewegen en verarming.

We willen onze sponsoren de mogelijkheid bieden om actiereclame te gaan voeren op onze VVOG website. We hebben 40.000 bezoeken per maand, 1.800 Twitter volgers en 400 Facebook volgers. Tegen aantrekkelijke tarieven kunnen VVOG sponsoren op onze VVOG site reclame maken voor een bepaalde actie of event.

We willen kleinschalig sponsoren uit verschillende branches laten kennismaken met de nieuwste innovaties en mogelijkheden bespreken om elkaar zakelijk te versterken .

We gaan ondernemers en andere maatschappelijke organisaties laten kennismaken met VVOG om zo tot versterking van het zakelijk netwerk van VVOG te komen.

We gaan ook contact zoeken met de Businessclub van PEC Zwolle om daarmee ons netwerk te vergroten.

Programmering van de VVOG Businessclub voor Businessclub leden en speciale genodigden voor het nieuwe seizoen.
•    Woensdag 3 september 2014 VVOG seizoen opening bij AWL Techniek.
•    Woensdag 24 september 2014, College Samen werken-Samen winnen (Stadsmuseum) m.m.v. Prof. Dr. Brian Tjemkes.
•    Oktober 2014, ?? (mogen we nog niet verklappen, maar handelt over een bekende TV persoonlijkheid).
•    Donderdag 20 november 2014, Cabaret;  wederom met een ongetwijfeld weergaloze Vitalski in de hoofdrol.
•    Donderdag 12 februari 2015,College met Jan van Halst.
•    April 2015, College Innovatie m.m.v. onder andere  Piet Mosterd, directeur AWL-techniek.
•    20 mei 2015, VVOG Slotdiner in de prachtige Brasserie van Kasteel Staverden.
 

 

 

Lees bericht

Registreren voor thuiswedstrijden van VVOG 1

29-07-2020

Het is een kleine moeite, maar erg belangrijk voor het mogen organiseren van de wedstrijden van ons eerste elftal. Vul thuis of bij de entree een aanmeld-/ gezondheidscheck-formulier in.

Lees bericht

Save the date!

28-07-2020

Vooraankondiging Algemene Leden Vergadering 

Lees bericht

Vacature!

28-07-2020

Ons team Toezicht & Veiligheid is op zoek naar stewards. Iets voor jou?

Nieuwsoverzicht Archief