Feestavond volgend seizoen

6 Mei 2014 / ZAVO / ZAVO

Na een seizoen waarin er nog heel veel onzeker is met betrekking tot de de directe plaatsing van VVOG 1 in de hoofdklasse, eventuele nacompetitie, diverse toernooien en de voorgenomen verbouwing van het hoofdgebouw is het onmogelijk gebleken om een datum vast te stellen voor de jaarlijkse slotavond van de ZAVO.

We hebben daarom, in overleg met de activiteitencommissie, besloten om deze te verplaatsen naar het begin van het komende seizoen.Wij vertrouwen erop, dat er begrip is voor deze situatie bij onze leden en de vrijwilligers en bedanken allen voor de support en gezelligheid in het seizoen 2013-­2014.

Wij zullen jullie informeren zodra er meer duidelijkheid is en hopen dan op een geweldig gezellige avond en een hoge opkomst.

Met vriendelijke groet,

Het ZAVO bestuur

Lees bericht

Gezocht trainer/coach VVOG JO19-1

29-03-2020

VVOG is voor het nieuwe seizoen (2020/2021) op zoek naar een positief ingestelde, ambitieuze Trainer/Coach voor de JO19-1. Deze leeftijdsgroep komt momenteel uit in de Hoofdklasse.


 

Lees bericht

Update Corona-maatregelen

28-03-2020

 

Zoals bekend, is het sportcomplex van VVOG in ieder geval tot en met 6 april op slot om zo met elkaar de uitbraak van het coronavirus af te remmen.

Lees bericht

Job Hoogedoorn van Nunspeet naar VVOG

24-03-2020

VVOG is erin geslaagd om Job Hoogedoorn (23) aan zich te binden.

Nieuwsoverzicht Archief