Massale steun voor VVOG verwacht

20 April 2014 / Redactie / Nieuws van het eerste

Gratis toegang, gratis ijs voor de jeugd en als de voortekenen ons niet bedriegen massale steun van het VVOG legioen op 2e paasdag tijdens VVOG-DETO.

Laten we beginnen om alle jeugd en supporters geweldig te bedanken voor hun steun tijdens VVOG-SVZW.

Maar, opnieuw hebben de jongens van het eerste onze massale steun nodig om het degradatiespook te ontlopen.

Om zoveel mogelijk medestanders naar de Strokel te krijgen heeft het bestuur besloten dat de toegang VOOR IEDEREEN GRATIS is.

En voor onze jeugd hebben wij vanaf een uur of twee GRATIS EEN IJSJE geregeld. De ZAVO zal er weer voor zorgen dat onze jeugd de trommels kan gaan gebruiken om te zorgen voor genoeg tromgeroffel.

Onze vraag is nogmaals om via Twitter, Facebook, de deurbel van de buren, een telefoontje aan Oma en Opa iedereen te vragen om op paasmaandag 21 april om half drie naar de Strokel te komen en de jongens op een sportieve manier aan te moedigen. We zeggen dat er bij omdat we ook af en toe liedjes en spreekkoren hoorden die niet op een voetbalveld thuishoren. Laten we het netjes houden. Helaas is het ook niet toegestaan om vuurwerk of fakkels te gebruiken omdat we dan een hoge boete van de KNVB krijgen. Wellicht zijn er andere ludieke mogelijkheden.

Dan het volgende. De Zuiderzeecup Commissie heeft een grote verloting georganiseerd met geweldige hoofdprijzen. De hoofdprijs is bijvoorbeeld een heuse luxe brommer en ook een fantastisch grote TV en vele andere prijzen kun je winnen als je een lot koopt. De loten kosten € 2,00 per stuk en worden maandag verkocht op het terras en natuurlijk hoort daar weer iets bijzonders bij. Wees er dus snel bij om zo veel mogelijk loten te kopen want naar we begrepen hebben is het zo dat hoe meer loten je koopt des de groter de kans op een prijs is :). De totale opbrengst van deze verloting zal ook weer ten goede komen aan je eigen club.

Nou we hopen dat het maandag weer helemaal gezellig druk is met alle leden van onze trouwe VVOG familie.

 

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief