Ruben Oostendorp is pupil van de week

7 Maart 2014 / Jeugdcommissie / Jeugd

Tijdens de wedstrijd VVOG – WHC is Ruben Oostendorp de pupil van de week.

Ruben speelt in de F2 en voetbalt nu 4 jaar bij VVOG. Hij is begonnen toen hij 5 was, vooral aangestoken door de voetbalgekte tijdens het WK van 2010. 

Hij speelt meestal op het middenveld, dat vindt hij ook de mooiste positie omdat hij dan kan verdedigen, passen én aanvallen. Het leukste bij VVOG vindt hij het voetballen met vriendjes.

Naast VVOG is hij fan van Feyenoord en FC Barcelona, zijn favoriete spelers zijn Messi en Boëtius. Hij heeft tijdens de vakantie in Spanje natuurlijk een bezoekje gebracht aan Camp Nou, maar nog veel leuker waren de twee wedstrijden in de Kuip waar hij met zijn vader naartoe geweest is.

Thuis is Ruben vaak aan het voetballen, FIFA 14 aan het spelen of met Lego aan het spelen. En zelfs van Lego heeft hij een groot voetbalveld. Op televisie kijkt hij het liefst Disney XD, Wie is de Mol of Fox Sports. 

Wat hij later wil worden? Profvoetballer natuurlijk, maar als dat niet lukt, gaat hij voor ICT-er of arts. 

Ruben hoopt dat VVOG vandaag wint met 3-0!!!

Lees bericht

Benieuwd wat je kunt winnen met de loterij?

22-02-2020

Neem een kijkje bij de prijzen!

Lees bericht

Nieuws van Thomas Vossebelt

21-02-2020

Menigeen zag Thomas Vossebelt uitvallen in de derby tegen DVS’33. En iedere rechtgeaarde VVOG’er weet dat een Vossebelt niet zomaar het veld afgaat (en al helemaal niet tegen onze buren).

Lees bericht

Selectienieuws: Hop gaat, Randy verlengt

20-02-2020

Helaas is de technische commissie er niet in geslaagd om Jan-Jurriën Hop te behouden voor VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief