Eerste VVOG Broekhuis clubbonus uitgereikt

31 Januari 2014 / Sponsorcommissie / Sponsors

Broekhuis draagt VVOG een warm hart toe en heeft VVOG verblijd met de uitreiking van de eerste clubbonus.

De ouders van Luca Ovinge, speler uit de E8, kochten een auto bij Broekhuis, waarop Broekhuis een prachtige cheque t.w.v. €250,- uitschreef voor VVOG. ‘Het steunen van lokale talenten doen wij graag. Daarom dragen we VVOG een warm hart toe.’

Broekhuis werkt al een geruime periode met de Broekhuis Clubbonus. Als een lid of een ouder een auto aanschaft, sponsort Broekhuis eenmalig jouw club. Joost Fraanje, vestigingsdirecteur Broekhuis Harderwijk: ‘Onze maatschappelijke rol vervullen wij graag door onder meer het investeren in lokaal talent. Deze manier van sponsoring kent een gezonde en sportieve gedachte: iedereen wint. We nodigen alle betrokkenen van VVOG, leden en hun ouders van harte uit bij Broekhuis Harderwijk.’

 

Broekhuis VVOG Clubbonus Actie

Broekhuis geeft VVOG clubbonus bij aankoop van een Volvo of Ford door een VVOG lid 

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief