Jasper Landwaard is pupil van de week

5 December 2013 / Jeugdcommissie / Jeugd

Aanstaande zaterdag speelt VVOG tegen csv Apeldoorn en tijdens die wedstrijd is Jasper Landwaard pupil van de week.

Jasper speelt in de spits of op de rechtsbuiten positie in de F1 van VVOG. Rechtsbuiten is zijn favoriete positie. Daar kun je lekker voorzetten geven en doelpunten maken. Op vierjarige leeftijd is hij begonnen bij de Dolfijntjes en via de F-League in de F1 terecht gekomen. Zelf voetballen is het leukste om te doen, maar kijken bij andere elftallen is ook erg leuk. Zo is Jasper regelmatig te vinden bij wedstrijden van het eerste of het tweede. En als hij niet bij VVOG voetbalt, dan voetbalt bij wel met vriendjes in de tuin of op een veldje in de buurt. En is hij zelf niet aan het voetballen, dan kijk hij voetbal op tv. Studio Sport en Fox Sports zijn daarom ook zijn favoriete programma's op tv.

Ajax en Bayern Munchen zijn zijn favoriete clubs. Zijn favoriete speler speelt bij die laatste club. Dat is namelijk Frank Ribery. Afgelopen zomer is Jasper ook nog in het Barcelona stadion geweest en heeft daar de wedstrijd Barcelona - Santos gezien. De uitslag was maar liefst 8-0. Dat was erg leuk om te zien !

Naast al dat voetbal gaat Jasper ook nog naar school. Hij zit in groep 5 van cbs De Rank. Andere hobby's zijn skiën en zwemmen.

En na school? Dan wil Jasper graag profvoetballer worden. Lukt dat niet, dan lijkt trainer worden hem wel wat.

Laten we hopen dat hij een goed inzicht heeft en dat zijn voorspelling voor de wedstrijd van zaterdag uitkomt. 3-1 voor VVOG. Daar tekenen we voor !

Jasper, veel plezier tijdens de wedstrijd.

 

 

Lees bericht

Verkoop en inleveren boekjes nieuwbouwloterij

13-02-2020

Doe mee en maak ook kans op mooie prijzen. Steun je vereniging voor de realisatie van de nieuwbouw.

Lees bericht

Ook eens een mooie voetbalreis maken? Kijk bij Equipo!

13-02-2020

Equipo is een van de meeste ervaren organisatie voor de mooiste voetbalreizen.

Lees bericht

Yannick Bouw speelgerechtigd

12-02-2020

Vanaf aanstaande zaterdag mag Yannick Bouw de groen-witte kleuren verdedigen. De KNVB heeft zijn dispensatieverzoek ivm zijn werkomstandigheden goedgekeurd. 

Nieuwsoverzicht Archief