Collegetour met Joop Munsterman

24 Oktober 2013 / Sponsorcommissie / Sponsors

Ten behoeve van het goede doel organiseert JCI NW-Veluwe op 7 november een collegetour met Joop Munsterman.

Op donderdag 7 november a.s. organiseert JCI Noord-West Veluwe met trots de tweede editie van de Collegetour voor ondernemend Harderwijk e.o. in het Dolfinarium te Harderwijk. Dit jaar is het netwerkevenement onder leiding van presentator Joost Hoebink. Met als hoofdgast, topfunctionaris en sportbestuurder Joop Munsterman. ‘Working on a Dream’ wat Munstermans motto betreft. De deuren gaan open vanaf 19:15 uur. Na afloop van het plenaire programma is er een netwerkborrel.

 

Met de Collegetour willen we Joop Munsterman alles vragen over zijn leiderschap. Munsterman trad in 1967 als schoonmaker in dienst van Dagblad Tubantia. Uiteindelijk wist hij zich op te werken tot directeur van Tubantia en de Oostelijke weekbladpers. Beide uitgevers waren op dat moment reeds in handen van Wegener. Hij maakte van Tubantia een ochtendkrant en reorganiseerde het bedrijf. Later werd hij door Wegener ingezet als directeur van de huis-aan-huisbladendivisie. Wat heeft hem gedreven? En welke keuzes heeft hij gemaakt?  Ook is hij voorzitter van eredivisieclub FC Twente. Joop Munsterman wordt geïnterviewd door Joost Hoebink, die naast presentator ook debatleider, podiumdier, praatjesmaker, trainer en autogek is. Wordt geïnspireerd, deel je mening en vraag raak tijdens deze informele netwerkbijeenkomst.

 

JCI Noord-West Veluwe nodigt ondernemend Harderwijk en de wijde omgeving uit om hierbij aanwezig te zijn. Deelname is slechts € 25,00 waarvan het overgrote deel van de opbrengst naar het goed doel gaat; Stichting Tegenkracht Sport en Kanker. Stichting Tegenkracht biedt de nodige sportfaciliteiten en begeleiding aan kankerpatiënten, om zo sterk mogelijk de operatie, chemotherapie en bestraling in te gaan en de behandelingen beter te kunnen doorstaan. Op de website www.college-tour.nl kunt u kaarten kopen voor de Collegetour.

Lees bericht

Uitslag Trekking Nieuwbouwloterij

17-03-2019

Kijk gauw of jouw lot een winnend lot is!

Lees bericht

Uitslag Scooterloterij

17-03-2019

Kijk snel of jij de scooter gewonnen hebt!

Lees bericht

“Ja, vanmiddag ben ik Steward”.

17-03-2019

Ik probeerde hem te dollen, maar hij solde mij toen hij met een brede glimlach zei: “Ja, vanmiddag ben ik Steward.” En het was nog wel begonnen als een geweldige ochtend...

Nieuwsoverzicht Archief