Hoe bijzonder is bijzonder

14 September 2013 / Redactie / Sponsors

Er is iets bijzonders gebeurd bij VVOG in de afgelopen maanden, een topprestatie geleverd door bijzondere mensen

Terwijl heel Nederland genoot van die mooie zomervakantie, terwijl je dacht dat ons sportpark in de slaapstand was gezet, was er een bijzondere groep vrijwilligers en een bijzondere groep bevriende bedrijven bezig om een al jarenlang gekoesterde droom stukje bij beejte vorm te geven.

Er was aan alles gedacht. Want, kijk als je die droom van een nieuw veel groter wedstrijdsecretariaat en een minstens net zo grote gedaanteverandering van het sponsorhome aan het maken bent, kan je het natuurlijk niet maken om de rest ook niet op te knappen.

Laten we dan ook alle gebouwen maar aan de buitenkant gaan schilderen zeiden ze. En zo zie je het groeien. Af en toe paniek: Oh jee, wat doet die stalen balk daar in het midden. Af en toe, verschil van mening: Moeten die stoelen nou grijs ?. Je ziet de teamspirit groeien, langzaam een lach ontstaan en een verbetenheid om het op tijd af te hebben. Om het weer mooi te maken bij VVOG.

En, dat beste VVOG familie is precies wat er gebeurd is toen u er niet was en daarom een diepe buiging voor die groep vrijwilligers en die groep bevriende bedrijven. Want dankzij hen kunnen wij op zaterdagmiddag 21 september het vernieuwde wedstrijdsecretariaat en compleet vernieuwde sponsorhome in gebruik gaan nemen.

Herman Dekkker, Henk Hakvoort en Gert van Lunteren hebben de handen ineengeslagen en zijn druk bezig met de voorbereiding van dit bijzondere evenement. De opening zal worden verricht door "onze" wethouder van sport Laurens de Kleine en "onze" voorzitter Ruud Poshtumus (Ai, hoe zal die opening er ludiek uit kunnen gaan zien ?!).

Uiteraard zullen al "onze" sponsoren worden uitgenodigd. De groep vrijwilligers zullen wij natuurlijk op een bijzondere manier in "the spotlights" zetten en dat alles zal plaatsvinden rond de thuiswedstrijd tegen Drachtster Boys.

Stay tuned, want in de loop van de week zullen we u meer tipjes van de sluier gaan onthullen.

Voor nu, noteer het in uw agenda : Officiële opening wedstrijdsecretariaat en sponsorhome op zaterdagmiddag 21 september bij VVOG

 

 

Lees bericht

Voetbalclinic VVOG 1 voor JO8 en JO9

13-10-2019

Maandagavond 21 oktober om 18:45uur is er weer een clinic van het Eerste. Dit keer voor onze toppers van de JO8 en de JO9.

Lees bericht

2 Superloten voor het Bierteam!

11-10-2019

Het Bierteam heeft maar liefst 2 (!) Superloten gekocht om mee te dingen naar de geweldige prijzen van de Grote Clubactie.

Lees bericht

Rabo ClubSupport: jouw stem is geld waard!

10-10-2019

Stemmen kan nog t/m 11 oktober! Snel naar de link dus....

Nieuwsoverzicht Archief