Hoe bijzonder is bijzonder

14 September 2013 / Redactie / Sponsors

Er is iets bijzonders gebeurd bij VVOG in de afgelopen maanden, een topprestatie geleverd door bijzondere mensen

Terwijl heel Nederland genoot van die mooie zomervakantie, terwijl je dacht dat ons sportpark in de slaapstand was gezet, was er een bijzondere groep vrijwilligers en een bijzondere groep bevriende bedrijven bezig om een al jarenlang gekoesterde droom stukje bij beejte vorm te geven.

Er was aan alles gedacht. Want, kijk als je die droom van een nieuw veel groter wedstrijdsecretariaat en een minstens net zo grote gedaanteverandering van het sponsorhome aan het maken bent, kan je het natuurlijk niet maken om de rest ook niet op te knappen.

Laten we dan ook alle gebouwen maar aan de buitenkant gaan schilderen zeiden ze. En zo zie je het groeien. Af en toe paniek: Oh jee, wat doet die stalen balk daar in het midden. Af en toe, verschil van mening: Moeten die stoelen nou grijs ?. Je ziet de teamspirit groeien, langzaam een lach ontstaan en een verbetenheid om het op tijd af te hebben. Om het weer mooi te maken bij VVOG.

En, dat beste VVOG familie is precies wat er gebeurd is toen u er niet was en daarom een diepe buiging voor die groep vrijwilligers en die groep bevriende bedrijven. Want dankzij hen kunnen wij op zaterdagmiddag 21 september het vernieuwde wedstrijdsecretariaat en compleet vernieuwde sponsorhome in gebruik gaan nemen.

Herman Dekkker, Henk Hakvoort en Gert van Lunteren hebben de handen ineengeslagen en zijn druk bezig met de voorbereiding van dit bijzondere evenement. De opening zal worden verricht door "onze" wethouder van sport Laurens de Kleine en "onze" voorzitter Ruud Poshtumus (Ai, hoe zal die opening er ludiek uit kunnen gaan zien ?!).

Uiteraard zullen al "onze" sponsoren worden uitgenodigd. De groep vrijwilligers zullen wij natuurlijk op een bijzondere manier in "the spotlights" zetten en dat alles zal plaatsvinden rond de thuiswedstrijd tegen Drachtster Boys.

Stay tuned, want in de loop van de week zullen we u meer tipjes van de sluier gaan onthullen.

Voor nu, noteer het in uw agenda : Officiële opening wedstrijdsecretariaat en sponsorhome op zaterdagmiddag 21 september bij VVOG

 

 

Lees bericht

Registreren voor thuiswedstrijden van VVOG 1

29-07-2020

Het is een kleine moeite, maar erg belangrijk voor het mogen organiseren van de wedstrijden van ons eerste elftal. Vul thuis of bij de entree een aanmeld-/ gezondheidscheck-formulier in.

Lees bericht

Save the date!

28-07-2020

Vooraankondiging Algemene Leden Vergadering 

Lees bericht

Vacature!

28-07-2020

Ons team Toezicht & Veiligheid is op zoek naar stewards. Iets voor jou?

Nieuwsoverzicht Archief