Vakmanschap en innovatiedrang

28 Augustus 2013 / Redactie / Sponsors

Joop Hendriks, VVOG man in hart en nieren werkt bij de Dirk Zwager groep. En de Dirk Zwager groep verdient een dikke pluim.

Want toen Joop vertelde, dat wij bij VVOG alles weer opnieuw moesten schilderen wisten ze daar bij de Dirk Zwager groep wel raad mee. En zo kwam het dat op een zekere dag een auto voorreed en een complete lading schilderspullen en verfblikken uitlaadde. Toen Johan Du Bois de factuur daarvan kreeg, werd hij eerst groen, toen geel en daarna paars en sprong daarna (hetgeen bij Johan gezien zijn leeftijd helemaal niet meer vanzelfsprekend is) een gat in de lucht van plezier. Hij die immers het budget voor de verbouwing beheert, wreef daarop genoegzaam in zijn handen. Dat had hij samen met Joop weer geflikt en goed nieuws voor de club. En dat verdient een grote pluim. En daarom hebben we gezegd: "die Dirk Zwager" krijgt een bord van ons. En daar staat t'ie dan. Onze Joop, stralend en trots en in schildertenue dat hij voor de gelegenheid nu even gebruikte om te vlaggen.

Dirk Zwager groep bij deze ontzettend bedankt voor uw bijdrage om VVOG weer kleur te geven.

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief