Vakmanschap en innovatiedrang

28 Augustus 2013 / Redactie / Sponsors

Joop Hendriks, VVOG man in hart en nieren werkt bij de Dirk Zwager groep. En de Dirk Zwager groep verdient een dikke pluim.

Want toen Joop vertelde, dat wij bij VVOG alles weer opnieuw moesten schilderen wisten ze daar bij de Dirk Zwager groep wel raad mee. En zo kwam het dat op een zekere dag een auto voorreed en een complete lading schilderspullen en verfblikken uitlaadde. Toen Johan Du Bois de factuur daarvan kreeg, werd hij eerst groen, toen geel en daarna paars en sprong daarna (hetgeen bij Johan gezien zijn leeftijd helemaal niet meer vanzelfsprekend is) een gat in de lucht van plezier. Hij die immers het budget voor de verbouwing beheert, wreef daarop genoegzaam in zijn handen. Dat had hij samen met Joop weer geflikt en goed nieuws voor de club. En dat verdient een grote pluim. En daarom hebben we gezegd: "die Dirk Zwager" krijgt een bord van ons. En daar staat t'ie dan. Onze Joop, stralend en trots en in schildertenue dat hij voor de gelegenheid nu even gebruikte om te vlaggen.

Dirk Zwager groep bij deze ontzettend bedankt voor uw bijdrage om VVOG weer kleur te geven.

Lees bericht

Uitslag Trekking Nieuwbouwloterij

17-03-2019

Kijk gauw of jouw lot een winnend lot is!

Lees bericht

Uitslag Scooterloterij

17-03-2019

Kijk snel of jij de scooter gewonnen hebt!

Lees bericht

“Ja, vanmiddag ben ik Steward”.

17-03-2019

Ik probeerde hem te dollen, maar hij solde mij toen hij met een brede glimlach zei: “Ja, vanmiddag ben ik Steward.” En het was nog wel begonnen als een geweldige ochtend...

Nieuwsoverzicht Archief